Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare till Vägjobb i Sverige

Vägjobb i Sverige AB · Haninge · Ansök senast 9 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi växer och söker en säljare till vår Stockholmsdepå! Att arbeta hos oss innebär att du får jobba i en bransch med mycket potential, i ett bolag där du får chans till personlig utveckling.

Tjänstebeskrivning

Vi jobbar med att skapa trygga trafikmiljöer vid vägarbetsplatser. Vår kärnverksamhet är att sälja och hyra ut säkerhetsanordningen samt tjänster kring arbetsplatser i anslutning till trafiken.

I rollen som Säljare på Vägjobb i Sverige kommer du att finna, driva och vidareutveckla relationer med framförallt nya men även befintliga kunder. Våra kunder är främst stora företag inom anläggningsbranschen men vi jobbar också med bland annat fiberbolag och kommuner.

I den här tjänsten får du en omväxlande vardag med många möten med olika typer av människor. Rollen innebär dels kundmöten i hela Storstockholm men även administration i form av skapande av offert, orderberedning samt rapportering på vårt kontor i Haninge.

Du är en del av vår säljorganisation och får stöd av din närmaste chef och dina kollegor för att lära dig branschen, våra tjänster och våra produkter.
Du kommer framförallt att söka upp företag och arbeta långsiktigt och relationsskapande i syfte att öka vår försäljning i Stockholm.

Kvalifikationer

Du har en god social förmåga och gillar att ta kontakt med andra människor. Du drivs av att göra affärer och har ett eget driv att vilja ta processer framåt.

För att lyckas i rollen tror vi att du har arbetat i en roll som säljare där du sökt upp kunden och drivit på försäljningsprocessen. Du är van vid att boka dina egna möten och hålla i säljpresentationer. Du kan också lyckas hos oss om du kommer från bygg/anläggningsbranschen men vill byta karriär och istället arbeta med försäljning inom samma bransch.

Vi ser att du som söker är en lagspelare som jobbar för att teamet och företaget ska nå bästa möjliga resultat och du trivs när försäljning sker genom påverkan och relationsskapande med ett längre tidsperspektiv.

B-körkort är ett krav.

Viktigast av allt är att du har en ansvarskänsla - vi arbetar med människors liv längst vägen.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Rörvägen 51, Haninge, Stockholm
Löneform: Fast lön + årsbonus

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation

Den trygga vägen

Vägjobb har arbetat med att skapa trygga trafikmiljöer under drygt tio år. För varje år har vi tagit lärdom och utvecklats. Nu står vi bättre rustade än någonsin med personal, produkter och tjänster. Sedan 2015 arbetar vi under parollen "Den trygga vägen". Något som uppnås genom våra värderingar vilka grundar sig på: Pålitlighet, Omtanke, Jämställdhet och Engagemang.

Sökord: Säljare, försäljning, Account manager

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vägjobb i Sverige AB

Placering

Haninge

Kontaktperson

Mattias Söderberg

072-157 27 76

Dela jobbannonsen

Anmäl annons