Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare till Uber Eats

Adecco Sweden AB · Stockholm · Ansök senast 18 okt. (21 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om Uber Eats
Uber Eats är en del av det globala teknikbolaget Uber och ett av världens största och snabbast växande företag inom kategorin matleveranser. Varje dag hjälper vi miljontals människor välden runt att få vad de vill ha.

Om tjänsten
Vi söker dig som är mål-driven och brinner för relationsbyggande till en säljroll med fantastiska möjligheter för snabb personlig utveckling och internationella karriärsteg. I din roll som B2B-säljare ansvarar du för att utöka utbudet av restauranger på Uber Eats plattform i Sverige. Du har ansvar för hela säljprocessen. Från första kundkontakt, till att förhandla och skriva avtal. Du är en viktig del av ett högpresterande team med en central roll i företagets tillväxt.

Om arbetsuppgifterna
- Ansvar för hela säljprocessen
- Relationsbyggande med Sveriges ledande krögare, restaurangchefer, och ägare
- Kundresor
- Skapande och implementering av unika kundlösningar
- Du är en ambassadör och ansiktet utåt för Uber Eats

Tjänsten som B2B-säljare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och pågår 1 år med goda chanser till förlängning. Tjänsten är baserad på Ubers huvudkontor på Östermalm i centrala Stockholm med resor förekommande periodvis, samt flexibilitet att jobba på distans vissa dagar.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom kundrelationer och försäljning. God kommunikationsförmåga på svenska och engelska i både tal och skrift är mycket viktigt för att lyckas i rollen. Datorsystem-vana och erfarenhet av CRM-system som t.ex. Salesforce är plus. Du är en glad och kreativ person som tycker om att lösa problem och att överträffa dina mål. Vi lägger stor vikt på personlighet, attityd, och driv.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulten:
Deni Ilic via deni.ilic@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen