Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare till Telias butik i Visby

Säljare till Telias butik i Visby

Telia Company AB · Gotland · Ansök senast 24 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är den nya generationens telekomföretag och har över 20 000 fantastiska medarbetare som möter miljontals kunder varje dag. Vi lever i en värld som ständigt utvecklas, och vi tänker inte bara hänga med i utvecklingen. Vi vill leda den. Vill du vara med och göra det med oss? Då är det här rätt möjlighet för dig.

Jag heter Henrik Andersson och arbetar som Store Leader i Telias butik i Visby. Jag förespråkar mycket eget initiativtagande här i butiken och uppmuntrar att vi lär oss mer om våra kunder för att på bästa sätt kunna utveckla vardagen i vårat arbete. I vår dialog med våra kunder strävar jag efter att hålla en hög nivå där vi samarbetar med våra kunder för att gemensamt nå bästa möjliga lösningen för samtliga parter tillsammans, varje kundmöte vi har är unikt.

Din nästa utmaning?

Telia Company vill ha fler medarbetare som vill vara med att påverka framtiden, människor som vill förenkla komplexa frågor och som bryr sig om sina kollegor, kunder och vårt samhälle. Vi på Telia tror att mångfald skapar en bättre arbetsplats och bättre team, samt att våra medarbetare vill växa i en kultur där alla är ansvariga för sin egen och företagets utveckling.

Våra butiker är en av våra viktigaste kanaler där vi varje dag möter våra kunder. Du kommer vara med att utveckla och vägleda våra kunder till att hitta rätt lösning baserat på deras behov, bland vårt breda utbud av produkter och tjänster. Det kan vara kunder som vill ha nya telefoner, bredband och TV eller som behöver nya digitala tjänster. Det är en roll med ansvar, såväl för din personliga utveckling som företagets och kundens. Du kommer att arbeta både mot dina egna samt butikens gemensamma mål.

Vår butik är placerad på anrika Adelsgatan innanför murarna i Visby, förmodligen den charmigaste butiken av alla Telias Butiker. Vi är i dagsläget ett team på 6 personer som du får bli en del av. Vi har väldigt kul arbetsuppgifter och det finns enormt mycket att lära, det som ständigt återkommer när vi nyanställer är hur mycket mer arbete vi gör som våra kunder normalt inte ser. Dessutom uppmuntrar jag att vi lär oss kontinuerligt och inom Telia är det bara du själv som sätter stopp för hur långt du vill gå.

Vad erbjuder vi?

För att få rätt förutsättningar att lyckas som säljare i vår butik, får du en utbildning där du lär dig allt om att leverera kundservice i världsklass, försäljning och om våra produkter och tjänster. Du kommer hela tiden ha stöd från din närmsta ledare och få löpande coachning och utbildning för att växa både personligt och i din yrkesroll.

Vi erbjuder:

  • En trygg grundlön med kollektivavtal.
  • Möjlighet till bonus baserad på personlig- och teamprestation.
  • Personliga förmåner som tjänstetelefon, abonnemang och personalpriser genom vår förmånsportal Benify.
  • Utbildning- och utveckling inom ex. försäljning till både privatpersoner och företag.
  • Möjlighet till karriärsutveckling och att bygga nätverk inom Telia Company.

Det finns nästan oändligt många möjligheter att växa hos oss. Från att ta hand om kunder i våra butiker till att vara en del av vårt innovationsteam som skapar framtidens produkter och tjänster.

Vem är du?

Du är vår röst och vårt ansikte utåt, därför ser vi att du har ett stort engagemang för våra kunder och deras lösningar. Du är nyfiken, gillar att förändra saker till det bättre och är en kreativ idéspruta som älskar att tänka nytt. Du gillar att ansvara för din prestation och brinner för kundservice och försäljning.

Som medlem i vårt team förväntas du vilja lära dig mer om våra produkter och tjänster, Telia som varumärke och att en inspirerande butiksmiljö är viktig för kundens helhetsupplevelse av Telia. Vi vill kunna möta våra kunder när de vill möta oss, därför är det viktigt att du ska kunna arbeta under butikernas öppettider, vilket innefattar dagar, kvällar och helger.

Din personlighet:

  • Du har högt kundengagemang och gillar att lösa problem
  • Du tycker om att arbeta mot tydliga mål
  • Du är framåtsträvande och tar ansvar för din egen utveckling och prestation
  • Kommunikativ och social.

Din bakgrund:

  • Du har fyllt 18 år
  • Du har fullgjort din gymnasieutbildning
  • Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska, fler språk är meriterande
  • Erfarenhet av kundservice eller försäljning är meriterande
  • Utbildning inom försäljning eller liknande är meriterande.

Intresserad?

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som Säljare i Telias butik eller om vilka karriärmöjligheter som är möjliga hos oss ? Se hit: https://www.teliacompany.com/sv/karriar/rekrytering/

Om du har några frågor, kontakta mig på 073-666 7 666 eller henrik.s.andersson@teliacompany.com Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2020-11-25.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Välkommen till Telia – Home to your next big opportunity!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Telia Company AB

Placering

Gotland

Kontaktperson

Telia Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons