Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare till Telias butik i Kristianstad C4

Säljare till Telias butik i Kristianstad C4

Butik · Kristianstad · Ansök senast 12 apr.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du bli en del av ett energiskt team som älskar att arbeta mot mål, kvalitativt kundbemötande och tävling? Som säljare i Telias butik på C4 är din uppgift att förstå varje kunds behov av tjänster och produkter och baserat på det skapa anpassade lösningar.

Jag heter Jonas Nilsson och är Store Leader med fokus på att coacha och stötta teamet. Det jag älskar med mitt jobb är variationen och ständigt lärande. Vår vardag består av att stötta kunder hitta rätt produkter i både vardag-, och arbetsliv. Ärenden handlar om allt från passande bredbandsabonnemang, tv-paket, senaste mobilen men också hur företagskunder kan sätta upp eller förbättra sin telefonväxel. Telia ligger i framkant vad gäller dessa tjänster och produkter och våra medarbetare är experter vad gäller kundlösningar. Jag söker dig som vill ta ett extra ansvar för proaktiv bearbetning, både till privat och företagskunder.

Vi söker dig som sätter kunden först, är förtroendeingivande, initiativtagande och motiveras av att sälja. Tidigare erfarenhet från serviceyrken är en fördel.

Vi erbjuder dig förutsättningar att utvecklas. Rollen varvas med roliga tävlingar, teamaktiviteter, utbildning och erfarenhet från ett av Sveriges starkaste varumärken. Vi vill stötta dig att utvecklas både yrkesmässigt och på ett personligt plan. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva.

Intresserad? Vänta inte, ansök nu om du vill bli en del av vårt team! Om du vill veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta mig på jonas.y.nilsson@teliacompany.com.

I övrigt är det ett krav att du har fyllt 18 år och att du är flytande på både svenska och engelska.

För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum (notera att slutkandidater omfattas av bakgrundskontroll).

Welcome to Telia - let’s make better happen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Butik

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Telia Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons