Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare till SkeKraft

Skellefteå Kraft · Skellefteå · Ansök senast 8 sep.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Affärsenhet Elhandel arbetar med försäljning av el mot privatpersoner och mindre företag i hela Sverige. Idag består avdelningen av säljare och försäljningssamordnare som bearbetar potentiella privat- och företagskunder via telefon.

Vi strävar efter att öka vår digitala närvaro för att fortsätta möta och attrahera framtidens kunder på den nya digitala arenan. Vår drivkraft är att kunna bidra med hjälp så att våra kunder kan göra ett bra miljöval.

Om tjänsten
Som säljare på Skellefteå Kraft kommer du att arbeta med att ringa till blivande kunder och erbjuda elavtal. Du blir en del av ett säljteam på ca. 20 personer där du lär dig försäljningsarbetet från grunden. Skellefteå Kraft erbjuder fräscha lokaler samt rätt förutsättningar för att du ska lyckas som säljare!
Tjänsten som säljare är ett konsultuppdrag via Adecco med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna sker under vardagar och dagtid, 08:00-17:00.

Om dig
Vi söker vassa personer med ambitioner att växa inom sin säljande roll. Du gillar utmaningar och brinner för resultat! Det är meriterande om du har en bakgrund inom telefonförsäljning. Som person drivs du av att arbeta mot uppsatta mål och är självgående. Vidare ser vi att du är en person som trivs med ett jobb med högt tempo där du ständigt får lära dig nya saker.

Viktigt för tjänsten är:
  • Driv
  • Självgående
  • Socialt kompetent
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Skellefteå Kraft
Skellefteå Kraft driver på utvecklingen av förnybar energi genom investeringar och forskning. Vi är en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Målet är att vår egen energiproduktion ska bli 100 procent hållbar.
Skellefteå Kraft strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökande som breddar vår mångfald.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Victor Book via 070 517 10 27
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, Telefonförsäljare, Skellefteå Kraft, Skellefteå, Adecco

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skellefteå Kraft

Placering

Skellefteå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons