Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare till SC Johnson Professional AB i mellansverige

Säljare till SC Johnson Professional AB i mellansverige

SC Johnson Professional AB · Stockholm · Ansök senast 4 sep.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Säljare
Mellan Sverige 

SC Johnson Professional® är ett familjeföretag med en lång historia på den professionella marknaden som en ledande tillverkare av hudvårds-, rengörings- och hygienprodukter och smarta teknologier. Vi är ett team på mer än 1 000 anställda på fem kontinenter som tillhandahåller lösningar till sjukvård, industriella och institutionella marknader över hela världen. SC Johnson Professional® är en affärsenhet inom SC Johnson, ett familjeägt och lett företag och ledande tillverkare av pålitliga kvalitetsprodukter sedan 1886. 

Nu söker vi en säljare till Mellan Sverige som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa! 

Som säljare kommer du ansvara för att utveckla affärerna och relationerna med våra kunder inom distriktet som bland annat återfinns inom industri, livsmedelstillverkning samt hälsovårdssektorn. Distriktet sträcker sig från Östergötland, Södermanland, Stockholm, Uppsala, Västmanland, Dalarna, Gävleborg och Västernorrland. Vi ser gärna att du bor inom distriktet. Du kommer att arbeta med konceptförsäljning -där du säljer in helheten, dvs. konceptet och undervisar samt utbildar både slutkunder och grossister / återförsäljare.

I rollen ingår även att: 

  • Bygga upp relationer med grossisterna och utveckla affären med dem 
  • Ansvara för löpande aktiviteter hos distributörerna, t.ex. mässor samt landstäckande kampanjer med avsikt att nå uppsatta mål/budget 
  • Tillsammans med grossister besöka slutkunder 
  • Ha ett nära samarbete med våra säljare i landet 
  • Ansvar för slutförbrukare och grossister/återförsäljare i Mellan Sverige 

Du rapporterar till Sales Director och arbetar i CRM dagligen. Du har en löpande dialog och även månadsavstämningar med Sales Director och ingår i det nordiska teamet.

 

"Att gå med i teamet på SC Johnson Professional® gör dig till en del av ett familjeföretag med en djup historia på den professionella marknaden som en ledande tillverkare av hudvårds-, rengörings- och hygienprodukter och smarta teknologier.

Vi är ett inkluderande bolag där vi får möjlighet att vara med och påverka bolagets utveckling. Att arbeta på ett innovativt och ledande företag är alltid stimulerande och utmanande, det är helt enkelt roligt att vara en del av det."

- Thomas Krantz, Sales Director

 

Din profil 
Vi söker dig som är självgående, drivande, kreativ och resultatorienterad. Du brinner för att skapa affärer både i team och individuellt. I ditt arbete kan du se möjligheter, där andra ser begränsningar. Du har lätt för att kommunicera och skapa långsiktiga och starka affärsrelationer. Framför allt är du duktig på att driva försäljning via grossister mot slutkund och är en flexibel person som är mycket bra på att skapa goda relationer, då nästan all väg till slutkund går via en säljare hos en distributör.

Vi ser även att du: 

  • Gärna har en bakgrund inom försäljning via grossist mot slutkund, det är meriterande men inget krav 
  • Har erfarenhet av uppsökande försäljning och av att hantera nyckelkunder 
  • Kan undervisa och utbilda både slutkunder och återförsäljare 
  • Har goda IT-kunskaper 
  • Är van att arbeta med CRM-system, där aktiviteter registreras och planläggs
  • Uttrycker dig väl i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska 
  • Är flexibel med arbetstider då det är en del resande och mässdeltagande 
  • Har disciplin att jobba från hemmakontoret 

Vi erbjuder 
Ett spännande jobb i en internationell koncern, med stor möjlighet att påverka både din egen och företagets vidareutveckling. Du kommer att ingå i ett kompetent team, du kommer att få en grundlig utbildning i våra produkter och system. Villkoren är konkurrenskraftiga enligt kollektivavtal.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Jenny Fröjd. Du når Jenny på 073-9628587.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SC Johnson Professional AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons