Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare till Saniflo AB

Saniflo AB · Göteborg · Ansök senast 23 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gillar du att bygga långsiktiga relationer och arbeta mot mål? Just nu söker Saniflo en säljare till Göteborg! Sök redan idag

Vill du vara en del av ett marknadsledande bolag och är du expert på att bygga långsiktiga relationer? Som säljare på Saniflo kommer du att få arbeta mot mål, bygga relationer med dina befintliga kunder och se till så dina kunder har den senast kunskaperna inom Saniflos produkter. Som person ser vi dig som är självgående och strukturerade som gillar att ta eget ansvar. Är du den vi söker? Tveka inte på att ansöka redan idag! Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som nyanställd säljare hos Saniflo kommer du få möjligheten att kickstarta med en introduktion och gå en kort utbildning i Stockholm. Du kommer att få jobba i en global organisation som är marknadsledande med sin produkt. Koncernens historia som spänner över mer än 60 år speglar den resa som vi befinner oss på än idag. Vår vision om framtiden bygger på den värderingsgrund som vårt företag vilar på och som utgör en viktig del i koncernens DNA. Dessa värden är starka och vägleder oss dagligen i vårt arbete. Dessa värdeord är uppfinningsrik, komfort, Kvalitet, enkelhet, Lojalitet, pålitlighet och tillit.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Besöka befintliga kunder.
  • Utbilda och informera om produkterna.
  • Vara med på mässor och event.
  • Hantera marknadsundersökningar.
Värt att veta

I den här familjära verksamheten kommer du att utgå hemifrån och kommer att ha tillgång till tjänstebil där din utgångspunkt kommer att vara region väst samt Norge en gång per kvartal. I din roll som säljare kommer du att få bygga långsiktiga relationer med kunder och grossister och större delen av tiden arbetar du självgående och under eget ansvar. Du rapporterar till försäljningsdirektören.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en teknisk säljbakgrund inom typ VVS, Bygg och VA. Eftersom du ska rapportera dina besök till försäljningsdirektören ser vi att du har kunskap inom CRM system. Du är även van vid att arbeta i Excel och Power Point. Som person skulle du beskriva dig själv som relationsbyggare, självgående och strukturerad. Du ska även behärska svenska i både tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Saniflo AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Emelie Lämhed

emelie.lamhed@tng.se0737452223

Dela jobbannonsen

Anmäl annons