Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare till region Nord - RGS Nordic

RGS Nordic AB · Norrköping · Ansök senast 10 juli (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Säljare till RGS Nordic
Är du en driven säljare och brinner för att utveckla affärer och kundrelationer samtidigt som vi tillsammans hjälper miljön? Vill du vara en del av ett dynamiskt, innovativt och proaktivt bolag? Då kan du vara den vi söker till vår verksamhet. RGS Nordic är ett av Nordens största miljöföretag som nu söker en driven Säljare i region Nord.

Vi är ett innovativt miljöföretag med en intressant och positiv utveckling. Vi har lång erfarenhet av att sanera förorenade områden samt hantera avfall på ett kostnadseffektivt och framför allt miljövänligt sätt. Vi är på flera områden ett marknadsledande företag som ser våra medarbetare som den viktigaste resursen för att framgångsrikt lösa de utmaningar vi ställs inför. Till vår verksamhet som sträcker sig över hela landet söker vi dig som vill vara med och utveckla vårt försäljning- och marknadsarbete i Östergötland och Mälardalen.

Tjänsten

Din övergripande uppgift är att stärka vår marknadsposition på regional nivå, men rätt person kommer även att vara en resurs i regionala avsättningsprojekt. Du kommer att erbjuda attraktiva och konkurrenskraftiga miljölösningar som ligger inom behandling av förorenad mark och återvinning av byggavfall. Marknaden är lokalt förankrad genom vår anläggning i Norrköping, där du skapar kundrelationer och lösningar som är avgörande för vår fortsatta försäljningstillväxt.

Tjänsten innebär också att du:

Kartlägger, söker upp och bokar möten med befintliga och potentiella kunder för ökad marknadsandel
Kontinuerlig kundvård och utveckling av befintliga kunder
Offererar och följer upp dina lämnade offerter i vårt affärssystem
Säkerställer ett gott samarbete internt
Deltar i relevanta nätverksaktiviteter och mässor för att skapa och bygga relationer i branschen

Din profil

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll och har erfarenhet av att självständigt driva försäljnings- och marknadsarbete. Du prioriterar nöjda kunder, kvalitet och långsiktighet.

Dina kollegor beskriver dig som en engagerad lagspelare med social kompetens. Du är flexibel, prestigelös och lösningsorienterad och hugger i där det behövs.

Branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav. Du har intresse för branschen och dess material. Vi prioriterar person och erfarenhet före formell kompetens.

Krav

Du har en utbildning på minst gymnasienivå och behärskar svenska i tal och skrift mycket väl
God datorvana och gärna erfarenhet av affärssystem
Några års erfarenhet från befattningar inom försäljning ute på fält
Du har B-körkort

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en verksamhet som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang samt hög servicenivå. Vi erbjuder omväxlande och intressanta arbetsuppgifter med stor påverkan med korta och snabba beslutsvägar där du rapporterar till försäljningschefen för region Nord.

Vi erbjuder rätt person konkurrenskraftig lön, tjänstebil, förmånsportal och friskvårdsbidrag. Du är försäkrad genom kollektivavtal. Stationeringsort är Norrköping och resor förekommer i tjänsten. Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Kontakt

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef, Jimmy Breisch på tel. 0738075 242 alt. e-postHYPERLINK "mailto:jbre@rgsnordic.com" jbre@rgsnordic.com

Skicka din ansökan med CV och personligt brev redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

RGS Nordic AB

Placering

Norrköping

Dela jobbannonsen