Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare till Preem Helsingborg

Preem Helsingborg · Helsingborg · Ansök senast 28 mars

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi en ny säljare till vår bensinstation i Helsingborg !

Tjänsten är en deltid på ca 70% vilket innebär att du också hoppar in och jobbar vid behov, tex när ordinarie medarbetare är sjuk eller ledig, - eller när verksamheten tillfälligt måste bemannas upp. Det är därför viktigt att du kan arbeta upp till 100%.

Tjänsten som säljare innebär primärt kassatjänst vilket innefattar servering av freshfood, uthyrning av släp, försäljning av biltvätt och andra varor. Det förekommer också många sekundära arbetsuppgifter som tillhör en bensin/servicestation såsom städning, uppfyllning i butik m.m. Din viktigaste roll blir dock att ge varje kund ett bemötande i världsklass, vi söker därför dig som är utstrålar glädje, är utåtriktad och tycker om att ge bra service. Tidigare har du arbetat med service kanske på bensinstation, restaurang eller inom detaljhandeln. Det viktigaste är att du brinner för och tycker det är roligt att ge våra kunder en så bra upplevelse som möjligt och kan påvisa detta genom tidigare meriter.

Stationen är öppen och bemannad 05:00 - 22:00 så det är viktigt att det fungerar att jobba både dagtid, kvällar och helger.

Vi genomför intervjuer och tillsätter löpande så dröj inte med din ansökan.

Ansökan tas emot via epost stations.jobb@preem.se Bifoga cv, personligt brev och skriv HELSINGBORG i ämnesraden annars kan inte din ansökan behandlas


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Preem Helsingborg

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Drivmedelsstation Preem AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons