Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare till Knapes // Göteborg

Oddwork · Göteborg · Ansök senast 30 sep.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

I Göteborg och i Kungsbacka hittar du oss - ett familjeföretag med generationer av framgång. En gång i tiden, närmare bestämt år 1986, startade Bertil Knape företaget Knapes och det drivs idag av bröderna Niklas och Rickard Knape. Till största del verkar vi som återförsäljare och grossist av VA-produkter i västra Sverige. Vårt fokus? Förse markentreprenörer och installatörer med VA-material av hög kvalitet, till bra priser såklart. År 2014 lanserade vi vår webbshop, men vi har även butiker i både Göteborg och i Kungsbacka. För att vinna ännu mer mark letar vi, tillsammans med Oddwork, efter vår nästa relationsbyggare med fokus på att utveckla vårt affärsområde i Göteborg. Gillar du att prata gött över en kopp svart och vara ute på fältet? Då är du precis den vi söker. Läs mer och skicka in din ansökan!

Om tjänsten
Vad är väl en dag på jobbet? Jo, rätt varierande faktiskt. Med din relationsbyggarkostym (läs: skippa slipsen) kommer du få vara ute och rulla från fält till fält för att lära känna våra kunder och deras verksamheter. Med en rykande kopp av det svarta guldet, besöker du prospekterade bolag som är intresserade av våra produkter. Som du kanske förstår så är det inte vid det tillrättagjorda mötesrummet samtalet flödar, utan ofta vid en grävmaskin eller hjullastare - så ta med rejäla skor! I början av din anställning kommer du få lyfta mycket lur och börja från en tom kalender. Kommer du inte från branschen? Inga problem. Vi kommer köra internutbildningar, skicka ut dig till leverantörer och köra produktgenomgångar så att du blir varm i kläderna.

Våra kunder är allt ifrån markentreprenörer, bygghandlare och e-handlare. Längre fram i anställningen kommer du köra halva tiden ute hos kund och resten av tiden kommer du supporta dina kunder via telefon. Tidigare läste du om prospektering och en tom kalender. Från och med nu handlar det om att besöka befintliga kunder - förslagsvis med ett wienerbröd eller två - för att upprätthålla den goda relationen och helt enkelt göra våra kunder glada, nöjda och mätta. Här handlar det mer om att förstå verksamheten hos kund, ta med behovet hem och räkna på vad vi kan erbjuda för att sedan se om offerten matchar kunds förväntningar. Om du vill ha möjligheten att både jobba hemifrån, ute hos kund samt på kontoret med kollegorna tycker vi du ska skicka in din ansökan direkt!

Vi söker dig som...
... vet att ingenting kommer serverat på ett silverfat, utan man måste kämpa för att nå resultat. Du är personen som gillar att ta egna initiativ och kommer med idéer hur vi kan växa som bolag. Du trivs bäst med att ha koll på läget och samtidigt är ödmjuk till att lösa både dina egna och andras frågetecken. Att vara självgående är lite av din grej - du trivs som bäst när du kan planera din vardag och forma din roll på ditt sätt. Men du vet också vikten av att ringa kallt, vilket du gör på ett övertygande sätt där säljsnacket låter mer som ett gött snack mellan två kompisar. Du har den förmågan nämligen - att få vem som helst att anförtro sig till dig. Du är helt enkelt en go person som vill väl, ta oss till nya nivåer och lära dig någonting nytt varje dag.

Våra önskemål till dig:
  • Några års erfarenhet av försäljning
  • Du får gärna ha jobbat med liknande produkter, men ditt intresse för vår bransch är viktigare
  • Pratar svenska obehindrat
  • Positivt leende på körkortet ditt
Varför Knapes?
Varför inte? Här kommer du in i en platt organisation där korta beslutsvägar är mer av en standard än en engångsföreteelse. Du kommer få stor frihet i din vardag och kunna styra över din egen roll. Vi är i en tacksam bransch där du verkligen kan vinna mark och låta oss växa ännu mer. Superföretag tre år i rad kan vi också skryta med, men det vi vill skryta om allra mest är våra kollegor både i Kungsbacka och i Göteborg som får Knapes att rulla - varje dag. Vill du vara en del av ett gött gäng människor och ha en flexibel arbetsplats? Skicka in din ansökan idag så ses vi på en lunch längre fram!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Madeleine Linge, madeleine.linge@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-09-30

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Madeleine Linge

031892835

Dela jobbannonsen

Anmäl annons