Säljare till JOBmeal

JOBmeal AB - Stockholm · Järfälla

·

Ansök senast 16 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du tidigare erfarenhet B2B samt en passion för kaffe?

Tycker du precis som JOBmeal, att kaffe är en mänsklig rättighet?

Skicka in din ansökan om att bli deras nya säljare redan idag! Urval sker löpande.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på gabriella.boumadi@onepartnergroup.se

Om Jobmeal och dina arbetsuppgifter

JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till främst kontorsmarknaden och andra arbetsplatser. De finns representerade i hela landet genom 26 kontor från Kiruna i norr till Malmö i söder och brinner för att leverera riktigt gott kaffe och att sätta guldkant på sina kunders vardag. I Stockholm ligger kontoren i Järfälla och Skogås, och du placeras på det kontor som passar dig bäst geografiskt. Kring kaffe samarbetar JOBmeal med alla de stora svenska kafferosterierna. Utöver kaffe, erbjuds även ett rikt sortiment av kringliggande produkter, allt för att förhöja kundernas totalupplevelse.

I din roll som säljare hos JOBmeal ansvarar du för hela försäljningsprocessen. Du kommer att arbeta med alltifrån att ringa kalla samtal, till att boka dina egna möten hos nya och befintliga kunder, till att förhandla, skriva avtal. Du kommer att bearbeta marknaden med hjälp av företagsinformation som finns i deras CRM system. Du kommer även att följa upp befintliga kunder men störst fokus kommer att ligga på att bearbeta nya kunder.

Hos JOBmeal får du tillgång till förmåner som tjänstebil, dator, iPad och telefon. Ni har regelbundna veckomöten där försäljningsresultatet följs upp och du erbjuds coachning för att utveckla din försäljningsstrategi.

Din profil

För att lyckas i tjänsten som säljare ser vi att du har dokumenterad erfarenhet av B2B där du har haft ansvar för hela försäljningsprocessen. B-körkort är ett krav i denna tjänst och att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Du vill arbeta inom sälj och gärna på ett företag som befinner sig mitt i en expansion där utbudet till kund är ett stort fokus. Du drivs av att göra kunderna nöjda och att dagligen ha kontakt med nya människor.

Som person är du utåtriktad och social då du kommer ha mycket kontakt med framtida kunder över telefon och i möten.

Du drivs av att arbeta efter uppsatta mål och överträffa kundernas förväntningar. Du har en positiv inställning och har en stor portion av tålamod.

Övrigt:

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 8-17

Placering: Järfälla eller Skogås.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup och JOBmeals önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till OnePartnerGroup. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom OnePartnerGroup men du kommer anställas direkt hos JOBmeal.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JOBmeal AB - Stockholm

Placering

Järfälla