Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare till ICA Maxi Special Luleå

Säljare till ICA Maxi Special Luleå

ICA Maxi Special AB Luleå · Luleå · Ansök senast 25 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som säljare på Maxi Special är du en viktig lagspelare som deltar i arbetet i hela butiken, du kommer att ta emot varor, fylla på i butik och kontrollera korrekt prismärkning och skyltning. Arbetet innefattar till största del försäljning genom personlig service. Genom detta vill vi att du bidrar till en positiv kundupplevelse och god försäljningsutveckling i butiken. Arbetet innebär varierande arbetstider.

Teamet i butik består av en butikschef, en försäljningsansvarig och 6 säljare.

ICA Special är den del av ICA som arbetar med allt utom mat, till exempel husgeråd, kläder, böcker, lek samt grilltillbehör och förser ICAs 1400 butiker i Sverige. Funktionen ansvarar också för resultat och drift av ICA Maxi Special, en helintegrerad kedja med närmare 90 butiker som drivs i Maxi ICA Stormarknad. Vi har idag cirka 800 medarbetare och har en omsättning på cirka 3,6 miljarder kronor. Livs-delen i ICA Maxi Stormarknad ägs och drivs av enskild handlare.

Vem är du?

Du brinner för kundservice och försäljning och har viljan att utveckla vår butik tillsammans med dina kollegor. Du ska kunna vara lyhörd över kundens behov och önskemål samt arbeta efter att överträffa kundernas förväntningar i alla lägen. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Egenskaper som vi värdesätter är prestigelöshet, samarbetsförmåga, noggrannhet och en öppenhet för förändringar. Du får gärna ha ett gott öga för färg, form och exponeringar. Du tar även ansvar för din egen utveckling och prestation. Butikens öppettider är 6-22 alla dagar året om. Passen är fördelade morgon, kväll och varannan helg.

Du som söker ska ha gymnasieutbildning samt branscherfarenhet, gärna från arbete med specialvaror. Du talar och skriver flytande på svenska.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.

Anställningsform

Tillsvidare, deltid 30 tim/v

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Butikschef Henrik Strandberg 092035971

Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista dag för ansökan

2023-02-25

Urval och intervju sker löpande under ansökningstiden så var ute med dina ansökan i god tid, då tjänsten kan tillsättas innan utgångsdatum.

Välkommen med din ansökan!

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Tester kan förekomma i processen. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser och tillämpar även drogtestning i samband med rekryteringen.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ICA Maxi Special AB Luleå

Placering

Luleå

Kontaktperson

ICA Maxi Special AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons