Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare till ett nytt säljteam för Idrottshjälpen

Säljare till ett nytt säljteam för Idrottshjälpen

Svenska Affärskoncept AB · Örebro · Ansök senast 29 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Försäljning är adrenalinkickar och energi. Det är driftighet och affärer. Det är mål och avslut. Men tänk dig allt det och lite till. Tänk dig att få jobba med försäljning men för idrott och Sveriges föreningsliv. Tänk dig att få jobba med alla barns möjlighet att få idrotta oavsett bakgrund eller ekonomi.


Det är en flicka som behöver sovsäck, ryggsäck och varma långbyxor för att kunna hänga med sin scoutgrupp på hajk.

Det är en skolsköterska som ber om hjälp till fyra syskon som behöver gå i simskola och vars familj inte klarar avgiften.

Det är en trebarnsmamma som behöver pengar för att barnen ska kunna fortsätta med sina sporter – simning, fotboll och gymnastik.


I Sverige bor cirka 186 000 barn i en familj med låg inkomststandard, och tyvärr är ekonomi i dag en allt mer begränsande faktor för ett aktivt idrottsutövande. Att barn och unga ska röra på sig mer är en av Aktiv Skolas hjärtefrågor, och här har Sveriges idrottsföreningar en avgörande roll. Men trots allt engagemang från idrottsrörelsens eldsjälar och motiverade aktiva är det allt oftare ekonomin som begränsar möjligheterna. Idrottshjälpen är stiftelsen Aktiv Skolas sätt att försöka ändra på det. Via Idrottshjälpen kan föreningar, aktiva och deras anhöriga söka ekonomiskt stöd för barn och ungdomar upp till 16 år.


Vi söker nu säljkonsulter till Idrottshjälpen, som är en del av stiftelsen Aktiv Skola. Dessa säljare kommer att tillhöra ett helt nytt team av säljare, där jobbet handlar om att via telefon nå ut till företag runt hela landet för att samla in pengar till Idrottshjälpen och därigenom se till så att barn och ungdomar har ekonomisk möjlighet att idrotta.


Vi letar efter dig som har en talang att nå ut till och engagera andra, och inte bara det, du gillar det. Du gillar affärer, energin i det sociala samspelet, och lägger alltid fullt fokus på att nå dina mål. Kommer du till oss med detta, så ger vi dig de bästa förutsättningarna för allt från utbildning, coachning, löner och provisioner till arbetsmiljö. Vi är ett företag som har funnits över 30 år och som i dagsläget har cirka 140 medarbetare, och nu vill vi bygga upp ett nytt säljteam för just Idrottshjälpen som du har möjligheten att få vara en del av. Förmodligen brinner du också lite extra för idrott och har kanske själv en bakgrund i något idrottsutövande.

I och med kontinuerlig och daglig kontakt med företagare runt omkring i Sverige, så är mycket god svenska i både tal och skrift ett krav. Försäljningserfarenhet är meriterande. Arbetstider är måndag till fredag 8.00-16.30, och lönen består av en kollektivavtalsbaserad grundlön plus provision. Kollektivavtal med Unionen. Tjänsten är en tillsvidareanställning som påbörjas med en 6-månaders visstidsanställning.


Rekrytering och intervjuer sker löpnade, och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svenska Affärskoncept AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Stift Aktiv Skola

Dela jobbannonsen

Anmäl annons