Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare till Canon Business Center Skåne, Helsingborg & Malmö

Säljare till Canon Business Center Skåne, Helsingborg & Malmö

Canon Business Center Skåne · Helsingborg · Ansök senast 24 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Canon Svenska AB söker nu

Säljare till Helsingborg / Malmö

Trivs du med att arbeta som B2B säljare och tilltalas du av att arbeta relations- och resultatorienterat? Brinner du dessutom för att göra affärer och arbeta målfokuserat, då är du nog rätt person för detta jobb.

Vi söker en resultatdriven affärskvinna/affärsman, med uppgift att bearbeta och utveckla kunder i Helsingborgs- och Malmöområdet.

Den digitala transformationen förändrar både individer och organisationers beteende. Kombinationen av ny teknologi och nya tjänster ger våra kunder ökad effektivisering av sina affärsprocesser. Vårt breda och väletablerade produkt- och tjänsteutbud inom informationshantering, robotiserings- och digitaliseringstjänster, samt print managementlösningar hjälper stora och medelstora företag över hela världen att förädla sina processer, så att de är redo att möta morgondagen.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att driva affären från ax till limpa. Jobba med uppsökande försäljning av Canons lösningar mot medelstora och stora företag i Helsingborgs- och Malmöområdet. I dina affärer samarbetar du med produktchefer, service, marknadsavdelning och projektledare för att tillsammans kunna presentera en helhet från företaget. Du kommer att arbeta utifrån uppsatta budgetmål och ha ett resultatinriktat synsätt med fokus på affärer.

Vi erbjuder

Dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärskvinnor/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling, därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor och personliga utvecklingsprogram (My Canon Journey) där du finner allt från utbildningar inom komplex lösningsförsäljning, företagsekonomi, Business Acumen, produktutbildningar personlig coaching m.m. Allt planeras och baseras på dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling.

"Min framtidsvision med Canon i Skåne är att vi ska vara förstahandsvalet inom våra kärnaffärsområden såsom printtjänster, robotiserings och digitaliseringslösningar. Inom dessa områden är målet att vi ska vara en av dem som med innovation och kunskap driver marknaden framåt.

Genom en hög kompetens och förståelse för de olika utmaningar som ett företag står inför i en ständigt föränderlig värld, ska vi ses som den självklara rådgivaren som kan utmana och utveckla ett företag framåt."

Läs mer om vad Håkan har att säga om företaget på https://career.masterhelp.se/canon/svenska-hbg

Din profil

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi letar efter medarbetare som har en stark vilja och ett mod att uppnå det exceptionella. Du vågar göra saker på ett nytt sätt och har en förmåga att se världen som dina kunder ser den. Vi söker nyfikna och kreativa problemlösare som ser till att Canon ligger steget före i en ständigt föränderlig värld.

Vi ser även att du:
  • Brinner för att driva affärer och att jobba målfokuserat
  • Har minst ett antal års erfarenhet av lösningsorienterad B2B-försäljning (gärna inom samma eller relaterad bransch/IT)
  • Har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning
  • Drivs av en nyfikenhet att ständigt utveckla dig själv och din kompetens
  • Någon form av högskoleutbildning eller snarlik eftergymnasial utbildning är meriterande men ej ett krav
  • Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska samt B-körkort
Vi värderar dina personliga kunskaper högt. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.

Ytterligare information

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Säljpoolen, Peter Nilsson 0708-30 65 43 som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Vi ber er vänligen observera att vi i inledande fas arbetar med webbaserade tester från leverantören Master.

Urval och intervjuer sker löpande

Välkommen med din ansökan!

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/.

Your browser does not support the video tag.

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, sälj, B2B

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Canon Business Center Skåne

Placering

Helsingborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons