Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare till Bonnier Business Media Sales AB

Säljare till Bonnier Business Media Sales AB

Bonnier Business Media Sales AB · Norrköping · Ansök senast 3 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bonnier Business Media Sales AB i Norrköping söker säljare till nordens största affärsmagasin Dagens industri, läs mer nedan.

Nu söker Bonnier Business Media Sales AB i Norrköping deras nästa toppsäljare till Dagens industri. Är du intresserad av försäljning, tycker om att arbeta mot uppsatta mål och resultat? Tycker du också om att arbeta med service och har en god kommunikativ förmåga? Då kan detta vara tjänsten för dig, välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du som anställd har trygga arbetsvillkor motsvarande ett kollektivavtal samt att vi sköter vår försäljning professionellt. Som anställd hos Bonnier Business Media Sales AB får du tillgång till ett fördelaktigt förmånspaket via plattformen Benify, där du bland annat har tillgång till friskvårdsbidrag. Du blir en del av ett drivet, energiskt och målinriktat team på 20 personer som sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Norrköping, och du erbjuds långsiktiga karriärmöjligheter inom hela Bonnier-koncernen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som säljare av Dagens industri på Bonnier Business Media Sales AB kommer du dagligen prata med affärsintresserade företagare inom svenskt näringsliv per telefon, och erbjuda dem prenumerationer på tidningen. Som nyanställd får du grundläggande kunskaper inom modern säljteknik och Dagens industris journalistik. Bonnier Business Media Sales AB tror på frihet under ansvar vilket innebär att du till viss del själv planerar dina arbetsdagar. Som anställd får du regelbunden coachning och hjälp, din egen kontorsplats samt modern arbetsutrustning. Du arbetar tillsammans med några av Bonnier-koncernens duktigaste chefer och coacher.

Rollen innebär också

Detta är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställningsperiod. Tänkt start är så snart rätt person kan vara på plats. Vi arbetar med löpande urval, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du som söker är intresserad av företagande, ekonomi och/eller försäljning samt trivs i en fartfylld miljö. Du är lösningsorienterad, tävlingsinriktad och målmedveten samt är en bra lagspelare. Det är också av största vikt att du är social och kommunikativ, då din huvudsakliga arbetsuppgift är att prata i telefon.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna tillsättning, men eftersom telefonen och datorn kommer vara dina två främsta arbetsverktyg är det ett krav att du är flytande i det svenska språket. Har du drivit UF-företag eller arbetat inom försäljning är meriterande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bonnier Business Media Sales AB

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Linnea Wäringe

0768830460

Dela jobbannonsen

Anmäl annons