Säljare till Apix Messaging // Stockholm

Oddwork · Stockholm

·

Ansök senast 26 okt. (4 dagar kvar)

Vi på Apix Messaging erbjuder användarvänliga och kostnadseffektiva e-faktureringstjänster i Finland, Sverige, Norge och Danmark. I över tio år har vi varit fokuserade på ett affärssystem som ger våra kunder en modern lösning för att skicka och ta emot fakturor direkt i systemet. Med huvudkontoret i Esbo utanför Helsingfors och en verksamhet som sträcker sig över hela Norden, vill vi nu etablera oss på den svenska marknaden. Tillsammans med Oddwork söker vi därför efter en hängiven person som vill hjälpa oss att omvandla den här drömmen till verklighet. Är du vår nya Säljare?

Som Säljare
Dagarna spenderar du med klassisk nyförsäljning - när kunden väl är inne får du hjälp från kollegorna i Finland med det tekniska, och utrymme att kunna jaga nästa kund. De första veckorna handlar om att komma in i bolaget med dagliga avstämningar för att se till så att du har allt du behöver. Sedan kommer du att jobba självständigt men på samma gång väldigt nära dina kollegor i Finland med bland annat stöttning genom digitala möten. Kort och gott: ditt jobb är att vinna mark åt oss på den svenska marknaden från kontorshotellet i Stockholm, där vi även hoppas kunna bygga en större avdelning inom en snar framtid. Välkommen till en utmanande roll i ett bolag som är i framkant inom sin bransch. Det är helt enkelt upp till dig själv hur långt du vill nå!

Vi söker dig som...
...aldrig skulle ta den enkla vägen. Vinnarskallen som ihärdigt letar efter nya ingångar när dörrar stängs och omvandlar kalla samtal till varma. Du trivs i det självständiga arbetet och samtidigt att få vara en del av en stark kultur. Men framförallt är du terriern som älskar att se affärer gå i mål och därav suktar efter den adrenalinkicken - outtröttligt, varje dag.

Våra önskemål till dig:
  • Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Meriterande om du har jobbat med tekniska produkter/tjänster sedan tidigare
  • Ett körkort i plånboken
Varför Apix Messaging?
Hos oss jobbar man självständigt men alltid med kollegorna bara ett samtal bort. Här kommer du erbjudas såväl utvecklingsmöjligheter som en avslappnad kultur. Vi har siktet inställt på att ta över Sverige och behöver helt enkelt med dig på den resan. Vi är ett lag på sjutton personer som nu ser fram emot att träffa dig, vår nästa lagmedlem. Välkommen till ett bolag som är i framkant inom sin bransch. Klicka in och ansök redan idag!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-10-26

Är du en ihärdig säljare? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig!
Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Oddwork Sweden AB

031892835