Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare till Activa, Stockholm – i samarbete med Salesonly

Säljare till Activa, Stockholm – i samarbete med Salesonly

Activa · Täby · Ansök senast 30 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Activa
Activa är ett heltäckande serviceföretag som utför miljöanpassad lokalvård och andra servicetjänster främst för företag. Kundregistret innehåller cirka 120 kunder och majoriteten av dessa finns i Stockholm och Mälardalen. Activa grundades 2001 av Daniel De Oliveira och bolaget har runt 47 anställda och omsatte 48 MSEK under 2021. Bolaget drivs som ett självständigt bolag men är en del av Rebelliongruppen.

Rebelliongruppen är en företagsgrupp med hög lönsamhet och med ett långsiktigt fokus inom infrastruktur, handel och tillverkning. En aktiv ägare som bygger vidare på den stora kompetensen som redan finns hos företagen och skapar förutsättningar för att utveckla och expandera verksamheterna. För mer info, besök https://rebellion.se/om-oss

Arbetsbeskrivning
Bolaget befinner sig i en tillväxtfas där denna roll innebär att jobba tätt med VD för att hitta nya sätt att främja tillväxten för Activa. Som säljare på Activa kommer uppgifterna inledningsvis att vara främst proaktiv bearbetning och hög aktivitet ut mot marknaden för att etablera nya kundkonton, för att sedan fortsätta växa på dessa med Activas breda tjänsteutbud. Rollen kommer att utvecklas över tid. Här har du själv stora möjligheter att påverka hur rollen kan komma att se ut på sikt beroende på riktning och resultat.

Huvudansvar
  • Proaktiv nykundsbearbetning genom prospektering, samtal, kundmöten, framtagning av offerter och avtal samt uppföljning.
  • Arbeta med merförsäljning på befintliga kunder genom god kundvård, regelbundna besök och god uppföljning.
  • Tätt samarbete med Activas arbetarledare för att säkerställa en lyckad implementering av nya kunder.
  • Arbeta nära VD med affärsutveckling ex bredda tjänsteportföljen.
  • Övergripande drift och uppföljning av Activas tjänsteportfölj
  • Uppföljning och rapportering
Vi erbjuder
  • Möjlighet att vara med och påverka Activas framtida erbjudande och vara med och forma bolagets riktning.
  • Ett fritt och självständigt jobb där du styr din egen vardag.
  • Hybridarbete.
  • Företagsbil, semester och friskvård enligt överenskommelse.
  • Möjlighet att delta i ett incitamentsprogram i Rebelliongruppen.
Om dig
Bolaget befinner sig i en tillväxtfas där denna roll innebär att jobba tätt med VD för att hitta nya sätt att växa Activa. Därför ser vi gärna att det finns ett affärstänk och att man drivs av att göra nya affärer. För att trivas i rollen som säljare behöver du gå i gång på affärer och vara serviceminded, där kunden alltid är i fokus! Du älskar att träffa kunder och träffar helst dina kunder på plats.Du har en ”can-do” attityd som förstår att grovjobbet behöver göras innan man kan skörda. Du hanterar både jagandet och förvaltningen och gillar att vara med och påverka. Från tidigare arbeten är du också van att jobba självständigt och har en stark inre motor och är van att själv driva din utveckling. Du har en god struktur i ditt säljarbete och är van att jobba mot uppsatta mål.

Krav
  • Tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning med kundansvar med goda resultat.
  • Tidigare erfarenhet från service (t.ex.hotell, restaurang, butik eller liknande)
  • Minst 5 års arbetserfarenhet
  • Gymnasieutbildning
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift.
Meriterande/önskvärt

Kommer du från städbranschen eller närliggande bransch ser vi detta som mycket meriterande.

Ansökan
Är det dig vi söker? Eller någon du känner! Dela gärna annonsen vidare!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johanna Nygren. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna johanna.nygren@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla intervjuer med rekryteringskonsult kommer att ske digitalt via teams.

För mer info om Activa. Besök gärna hemsidan: https://activaservice.se/

Sökord: säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, affärsutveckling, ”salesonly”]

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Activa

Placering

Täby

Dela jobbannonsen

Anmäl annons