Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare sommarvikariat - Stora Coop Risängen

Säljare sommarvikariat - Stora Coop Risängen

Coop · Norrköping · Ansök senast 28 feb.

Vikariat

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Stora Coop Risängen söker dig som är en stjärna på sälj och kundbemötande och som vill ta stafettpinnen när vår ordinarie personal ska gå på semester i sommar! Är du redo?

Vi erbjuder dig:

Som Säljare på Coop är din viktigaste uppgift att genom ditt personliga bemötande överträffa varje kunds förväntningar. Hos oss får du därför ta ett stort eget ansvar för att fatta de beslut som gör att varje kund lämnar butiken med ett leende på läpparna.

I varje Coop-butik arbetar vi som ett team och det är genom öppenhet, laganda och kreativitet som vi lyckas. Din arbetsplats inkluderar hela butiken och dina arbetsuppgifter kan komma att variera i takt med att du och din butik utvecklas.

I ditt arbete ingår att:

  • Skapa den bästa kundupplevelsen i butiken med ett personligt bemötande, matglädje och inspiration
  • Delta i relevanta delar av den dagliga butiksdriften
  • Bidra till en kultur där vi bryr oss om varandra och når resultat genom samarbete
  • Arbeta aktivt med hållbara val i butik
  • Dina uppgifter kommer att innefatta allt från att möta kunden på golvet och i kassa och post, plocka varor och hålla ordning i butik och lager

Vi söker nu ca 15 säljare till sommarvikariat mellan vecka 23-34 på deltid, tjänsterna varierar mellan 15- 35 timmar i veckan. Vi söker vikarier till bland annat bageriet, frukt & grönt, Onlinehandeln och delikatessen där spetskompetens är meriterande.

Vem söker vi:

För oss på Coop är det viktigt att ständigt lära oss av varandra för det är genom utveckling vi skapar resultat! Till oss på Coop tar du med dig och bidrar med:

  • Din goda sociala förmåga och din förståelse för ett bra kundmöte
  • Din positiva inställning och engagemang
  • Din samarbetsförmåga och vilja att ta ansvar för att nå gemensamma mål

Vi ser gärna att du är strukturerad, lösningsorienterad samt besitter ett effektivt tänk i ditt arbete. Att du älskar mat är en självklar faktor!

Det är meriterande om du har erfarenheter och kompetens inom detaljhandelsförsäljning och/eller serviceyrken. Även flerspråkighet och intresse/erfarenhet av olika kulturer är meriterande.

Vi ser fram emot att vara en del i din utvecklingsresa. Genom dina personliga egenskaper och erfarenheter är du med och bidrar till en arbetsplats där vi tar hand om varandra, våra kunder och vårt samhälle. Resten lär vi dig på vägen.

Välkommen till Coop!

Kontaktpersoner

Butikschef | Johanna Törnqvist

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Coop

Placering

Norrköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons