Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare sökes till HTH Kungens Kurva

HTH Kungens Kurva AB · Huddinge · Ansök senast 11 dec. (56 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Kökssäljare / Säljare
Vill du ha ett spännande arbete i ett företag som är i ständig expansion med ett sammansvetsat team? Då ska du fortsätta läsa!

Dina arbetsuppgifter
I arbetet som säljare på HTH kommer du att hjälpa kunden från ett första möte i butiken tills att köket är monterat och affären är klar! Vi lägger stor vikt vid kundens behov för att skapa deras drömkök som fungerar både estetiskt och ergonomiskt. Din roll kommer att vara rådgivande där du designar och säljer ett komplett kök med allt från vitvaror, bänkskivor till snickerier.

I arbetet kommer du att rita och offerera köken i HTH's CAD-program.

Din profil
För att lyckas i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet från försäljning mot B2C i antingen en liknande roll, eller bransch. Det är inget krav att du ska ha erfarenhet från köksförsäljning.

Som person har du naturligt lätt för att skapa förtroende och affärsmässig relation till alla typer av människor. För att trivas hos oss är du både en lagspelare och kan jobba självständigt.

Andra egenskaper vi ser att du har;
  • Noggrannhet, Kreativ och har en känsla för det estetiska med färg och form
  • IT-vana är viktigt för att kunna hantera våra system
  • Ibland kan det krävas hembesök, du behöver därför ha B-körkort
Känner du igen så är det dig vi söker!

Vi erbjuder
Hos oss får du ett omväxlande jobb i en bransch där du gör den stora skillnaden och kan göra drömmar till verklighet. Du kommer att jobba i en grupp som älskar försäljning och du kommer att ha stor möjlighet att påverka din lön då vi jobbar med provisionsbaserad lön. Våra kunder kommer till oss och ibland vill de att vi kommer hem till dem för att kolla så att de rätta förutsättningarna finns för ett drömkök. Du kommer att jobba i en av Stockholm största köksbutiker som har marknadens snyggaste kök.

Kontakt
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Joachim Lindberg, jlin@hth.se. För att söka tjänster trycker du på ansök nu!

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HTH Kungens Kurva AB

Placering

Huddinge