Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare på heltid

SECTOR ALARM LULEÅ · Luleå · Ansök senast 8 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi Sector Alarms nya ansikte utåt!

Du kommer att jobba med en mycket efterfrågad produkt och tjänst, nämligen larm mot inbrott och brand. Vi växer och är i dagsläget inte bara ett utav Sveriges ledande företag inom säkerhetslösningar utan även i Europa. Din roll innebär att du tillsammans med våra stjärnor till säljare är ute på fält och söker upp kunder i deras hem för att boka och utföra säljande kundmöten.


För att möta våra kunder på bästa sätt så jobbar vi söndag till torsdag från 13.00 till ca 22.00


Rollen innebär mycket försäljning men även service, rådgivning och framförallt möten med nya människor. Så vi ser gärna att du är social person som gärna gör det där lilla extra för att lyckas. Du kommer att jobba i ett team där ett utav alla våra mål är att stötta och peppa varandra. Även Oscar, vår säljchef är med varje dag och hjälper till vilket gör att du kommer att ha ett nära samarbete inte bara med dina kollegor utan även din chef.


Vi ställer inga krav på att du ska ha jobbat med försäljning innan, men det är såklart meriterande, utan vi ser helst att du har en bra inställning. I kombination med din rätta inställning och vår upplärning och utbildning kommer du att utvecklas och få erfarenhet för livet!


Det vi kräver utav dig

  • Du klarar av det svenska språket både i tal och skrift
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister
  • Du kan jobba på heltid


Låter det som ett jobb som skulle passa dig? Tveka inte att ansöka. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta mig, Johanna Edwardsson på 0733-757 166.


Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SECTOR ALARM LULEÅ

Placering

Luleå

Kontaktperson

Sector Alarm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons