Säljare på heltid, Trestad

SECTOR ALARM AB · Vänersborg

·

Ansök senast 17 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som säljare hos oss på Sector Alarm är självfötroende din viktigaste egenskap!

Vi jobbar med att söka upp nya potentiella kunder i deras hem för att skapa ett intresse för säkerhet. Du startar med en introduktion där du får lära dig mer om företaget, våra värderingar och säljtekniker. Du får sedan vara med ute på fält, där ditt team visar hur vi bokar våra kundmöten samt sitta med i säljande möten. Där är tanken att du ska få lära dig säljprocessen från grunden så att du känner dig varm i kläderna när du tar över och får eget ansvar.

Vår säljchef Anders är dagligen med ute på fält och på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling hos oss. Du kommer därför ha ett nära samarbete med både Anders och dina kollegor i teamet.

Då vi är ett av de största företagen inom säkerhetsbranschen så önskar vi att du ser tjänsten som mer än bara ett jobb då du behöver lägga ner mycket tid och energi för att lyckas. Du gillar att se resultat och strävar efter att nå dina och teamets uppsatta mål. Detta bidrar till att du får ovärderlig erfarenhet inom försäljning men även mycket personlig utveckling. Vi ställer inga krav på att du ska ha jobbat med försäljning tidigare, utan vi ser till din personlighet och inställning. Satsar du på oss så satsar vi på dig!

Tjänsten är en heltidstjänst tillsvidare och då vi vänder oss till privatpersoner så jobbar vi söndag till torsdag med arbetstid från 13.00 till ca 22.00.

Det vi kräver utav dig:

  • Du är flytande i det svenska språket både i tal och skrift
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SECTOR ALARM AB

Placering

Vänersborg

Kontaktperson

Sector Alarm AB