Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare på distans

Meet a Group international AB · · Ansök senast 30 juni

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår kund som är en jämförelsetjänst för att se billigaste elpriserna i Sverige och byta elavtal samt elbolag söker säljare till vårt växande team. Perfekt extrajobb för dig som student.

Vår kund söker seriösa telefonförsäljare/ fältförsäljare vars uppgift är att sälja elavtal från vår hemsida till konsumenter. Det är ett stort plus om du har erfarenhet från försäljning av elavtal sedan tidigare. Företaget har sedan 2019 varit en etablerad guide kring elmarknaden i Sverige. Sidan har nu precis utvecklats vidare till en jämförelsesida som lanserats och där elbolag ansluter sig hela tiden. Vi har i vårt utbud av elbolag allt ifrån traditionella aktörer till uppstickare med billigast elavtal. Det finns därmed en möjlighet att erbjuda konsumenten en skräddarsydd lösning som passar just deras behov.

Vi söker just nu seriösa telefonförsäljare / fältförsäljare för att utöka vår säljstyrka markant. Vi rekryterar dock på kvalitet före kvantitet så tar hellre in ett fåtal seriösa säljare än att fylla på i leden för sakens skull. Om du vill följa med i resan hos ett växande företag så är det här helt klart rätt läge att haka på verksamheten. Visar du framföttrerna finns det möjlighet att du får ett team ansvar framöver.

Jobbet

Din huvuduppgift är att mata på med telefonsamtal / komma ut och träffa konsumenten själv, för att visa utbudet av våra elavtal och förklara fördelarna med ett elbyte. Som säljare för oss är det viktigt att du skapar en bra relation med konsumenten och ger de en så bra upplevelse som möjligt när det gäller valet av elleverantör.

Personen

Har lätt att ha kontakt med människor i alla åldrar

Brinner för att sälja och vill utöka sin erfarenhet inom området

En person som aldrig ger upp

Tillmötesgående och glädjespridare

Bra nätverk i sociala medier är ett plus

Vi erbjuder

Elmarknadens bästa elavtal

Flexibilitet i arbetet

Provisionsbaserad lön med riktigt bra möjligheter till förtjänst

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Meet a Group international AB

Kontaktperson

Meet a Group international AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons