Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare ONLY Nordby 40%

ONLY Nordby Shoppingcenter · Strömstad · Ansök senast 28 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi nu till vår ONLY butik på Nordby Shoppingcenter en utåtriktad säljare som vill ge våra kunder en härlig upplevelse i butiken genom riktigt bra service och stort engagemang. Att du har erfarenhet från tidigare butiksjobb ser vi som en stor fördel.

Tjänsten är på 15 timmar vecka med start enligt överenskommelse. Då högsäsong är juni juli august är det viktigt att du har möjlighet att jobba mer då.

Bli en del av ONLY Stores

ONLY Stores har gjort en otrolig resa under de senaste fem åren. Vår affärsplan har visat sig vara helt rätt. Vi har primärt haft fokus på två saker – våra produkter och våra medarbetare. Som en del av organisationen i ONLY Stores kan du i hög grad få det ansvar du vill ha, de uppgifter som du brinner för och inte minst vara en del av ett fantastiskt team. Hos ONLY Stores vet vi att våra medarbetare gör stor skillnad!

Som säljare blir din primära uppgift att ge våra kunder bästa möjliga service och se till att butiken är presentabel. Det är viktigt att du är öppen och tillmötesgående. Som säljare på ONLY får du möjlighet till utbildning genom olika workshops, där du lär dig om t.ex. säljteknik, kommunikation och butikens nyckeltal.

Arbetsområden

Erbjuda service till våra kunder

Se till att butiken alltid ser inbjudande och presentabel ut

Bidra till att skapa en positiv stämning i butiken

Kvalifikationer

Relevant yrkeserfarenhet

God ordningskänsla

Kundorienterad och serviceminded

Känsla för mode

Och framför allt värdesätter vi stort engagement!

Har du frågor är du välkommen att kontakta butikschef Kristine Dalbina

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 15 timmar vecka med start enligt ök.

Vi tillämpar provanställning och kollektivavtal med Handels.

Ansökan

Låter detta intressant? Skicka då in CV och personligt brev via ansökningsknappen.

Din ansökan vill ha så snart som möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringkanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

OM ONLY Stores

ONLY Stores är en del av BESTSELLER Retail Europe som har funnits i mer än 25 år och vi driver konceptbutiker under följande varumärken: ONLY, ONLY & SONS OCH JDY.

Vi har huvudkontor i Brande, där vi är 40 dedikerade kollegor som arbetar med drift av butiker. Vi driver BESTSELLER Retail Europe utifrån ledningsmässiga värden, som bygger på framgång till varje pris, närhet till våra kollegor och butiker och en okuvlig tro på att vi kan göra det ännu bättre imorgon.

Vi arbetar i en mycket konkurrensmässig miljö, där våra insatser och vår inställning ger resultat direkt på bottenlinjen. Vi hyllar principen om frihet under ansvar, och vi älskar människor som tar nytt initiativ, och som gör skillnad. Vi tror att det är det sätt vi bäst utvecklar vår verksamhet och varandra på.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ONLY Nordby Shoppingcenter

Placering

Strömstad

Kontaktperson

Only Stores Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons