Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare med intresse för inredning & design

SESVAN AB · Gislaved

·

Ansök senast 16 maj (Idag)

Dina arbetsuppgifter

Som säljare av Sesvans produkter får du ett övergripande ansvar för våra affärer och driver hela säljprocessen från prospektering, presentation, nykundsbesök, offertarbete, införsäljning och avslut.  I ditt arbete ingår också att skapa en strategi för att skapa rätt förutsättningar för oss att etablera oss på den  svenska och nordiska marknaden. Vi finns belägna i Anderstorp, men du kommer ha hela Sverige, som din arbetsplats vilket gör att vi tror att du endast kommer vara på plats på vårt kontor någon eller några dagar i veckan.

Din profil

Upplägget kan vara att du är anställd hos oss på Sesvan, men vi är också öppna för en säljkonsult eller kanske någon som redan har en etablerad införsäljning till vår målgrupp och vill ta in våra produkter i sin portfölj. Vi ser att du, vår nya säljare, är kommunikativ,  har förmågan att  med glädje och engagemang bygga långsiktiga och förtroendefulla kundrelationer. Du är driven, och tar gärna egna initiativ för att driva både vår säljprocess men även fortsatta tillväxtresa framåt. För att lyckas i rollen ser vi att du tidigare har arbetat med B2B-försäljning  med erfarenhet och förståelse för branschen vi jobbar i, men det vi värdesätter framförallt  är din sociala kompetens och ditt driv då vi tror att det är nyckeln till förtroendefulla och långsiktiga kundrelationer. Vidare gillar du att ta eget ansvar och drivs av att jobba i en självständig roll. Du är en van användare av MS Office och behärskar det svenska engelska språket. samt har B-Körkort.

Vi kan erbjuda dig en spännande roll i ett tillväxtföretag som nu etablerar sig på den svenska och nordiska marknaden. Som säljare hos oss kommer du få vara med när en verksamhet växer fram och du kommer ha en betydande roll i denna resa. Vill du veta mer om vår verksamhet? Besök då sesvan.com  I denna rekrytering samarbetar Sesvan med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 16 Maj men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alexandra Pepin på telefonnummer 0370-510566 alt. alexandra.pepin@onepartnergroup.se.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SESVAN AB

Placering

Gislaved

Kontaktperson

OnePartnerGroup GGVV AB