Jobbsafari är en del avschibsted logo

SÄLJARE MED ERFARENHET

AKTIEBOLAGET VARBERG BIL-DEPOT/BILDEPÅN · Varberg · Ansök senast 4 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

VILL DU VARA MED PÅ VÅR RESA?

På Bildepån är vi måna om varandra och att vi har det trivsamt runt oss, det tror vi bidrar till att vi har roligare på jobbet. Vi satsar långsiktigt och anser att det är mycket viktigt att vi ligger i framkant i vår bransch.

Tillsammans skapar vi ​en skön känsla och framtidens hållbara mobilitetslösningar ​som är värda att delas ​och längta efter​. ​

Som säljare i vår säljkår, har du en viktig uppgift i att möta våra kunder och genom behovsanpassad försäljning sälja Bildepåns lösningar. Du möter kunder fysiskt i vår anläggning, digitalt och på event. Du ser vikten av och arbetar aktivt med ditt lokala nätverk.

Även om bilförsäljning ofta är basen i kundmötet, begränsas du inte till det – du jobbar också aktivt med försäljning av företagets andra produkter och tjänster. Detta sker såväl i vår anläggning som ute på vår lokala marknad.

Genom proaktiv bearbetning av nya och befintliga kunder, ansvarar du för att din kundstock och deras affärer med Bildepån växer över tid.

OM DIG

Vi söker dig som gillar att möta människor och vill skapa värde för våra kunder. Du är modig och står upp för företagets mål och värderingar. För dig är det viktigt med struktur, utan att frångå att vara flexibel. Du sätter gärna mål och drivs av att nå dem. Du älskar att vara en del av ett team, och sätter laget före jaget.

Du har en gymnasieutbildning och B-körkort, minst fem års erfarenhet från försäljning, svenska och engelska i tal och skrift, grundläggande förståelse och intresse för ekonomi.

VI ERBJUDER DIG

En spännande och utvecklande resa där du blir viktig i vår organisation.

Del i vårt förmånspaket med bl.a. personalrabatt, försäkringsrabatt, hobbykvällar, möjlighet att hyra bil – släp - takbox - minibuss, friskvårdsbidrag, kurser, föreläsningar, teamaktiviteter. Om du gillar att träna har vi vårt eget gym!

Som anställd kan du känna dig trygg. Vi har kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AKTIEBOLAGET VARBERG BIL-DEPOT/BILDEPÅN

Placering

Varberg

Kontaktperson

AB Varberg Bil-Depot

Dela jobbannonsen

Anmäl annons