Säljare med eller utan erfarenhet med förbokade kundbesök

Clean Cloud AB · Vellinge

·

Ansök senast 24 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om dig
Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna. Du är framåt, nyfiken och gillar utmaningar. Att du har någon erfarenhet av försäljning är inget vi kräver. Däremot så är humor och envishet ett stort plus. Det viktigaste är att du ser försäljning som ett framtidsyrke där du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av oss. Med andra ord söker vi dig som har stor självdisciplin och en stark egen drivkraft. Du har körkort, tillgång till egen bil och kan börja arbeta omgående .

Din profil

Körkort B
Egen bil krävs

Dina arbetsuppgifter
Som säljare kommer du att demonstrera och sälja ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med mig varje vecka.

Produkten
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.

Vi har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen som vi marknadsför är en portabel luftrenare. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.

Lön
Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer .
Vi har en av marknadens högsta provisioner.

Anställningsvillkor
Heltid
Deltid
Körkort B är ett krav
Tillgång till egen bil
Du kan börja omgående

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clean Cloud AB

Placering

Vellinge