Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare / kundansvarig brandsäkerhet

Brandsäkra Norden AB · Danderyd

·

Ansök senast 20 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brandsäkra växer och vi gillar när det går bra. Att trivas på arbetet är viktigt för oss. Att företaget växer innebär också möjligheter till utveckling då vi gärna rekryterar nya tjänster internt.

Brandsäkra erbjuder helhetslösningar inom förebyggande brandskydd. Vi arbetar bl.a. med brandskyddsbesiktningar, utbildningar, installationer och underhåll av brandskydd.

Brandsäkra är medlemmar i Brandskyddsföreningen och SVEBRA och vi samarbetar med flera större medlemsorganisationer. Våra kunder är bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, kommuner och företag. Nu söker vi dig som har erfarenhet från försäljning och som vill arbeta med förebyggande brandskydd. Du har tidigare säljerfarenhet, men du behöver ingen tidigare erfarenhet av brandsäkerhet. Vi kommer att erbjuda dig en grundlig branschutbildning så att du har alla förutsättningar att lyckas i ditt arbete. I början går du tillsammans med en av våra seniora säljare.

Du kommer tidigt att själv ta ansvar och vara en viktig del i verksamheten. Du har driv och gillar intensiva arbetsdagar. Du behöver inte kunna brandskydd för att söka tjänsten. Vi kommer att erbjuda dig all nödvändig utbildning. I början kommer du att få arbeta tillsammans med någon av våra erfarna kollegor.

Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team och är en duktig på försäljning. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Med din erfarenhet, personlighet och höga servicenivå skapar du snabbt ett förtroende och är duktig att bygga kundrelationer. Brandsäkra söker nu en säljare / kundansvarig inom förebyggande brandsäkerhet.

Som säljare / kundansvarig kommer du att kontakta nya och ha en löpande kontakt med befintliga kunder. Våra kunder är bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi erbjuder en av de bästa tjänsterna på marknadens inom förebyggande brandskydd till flerbostadshus.

Vi är ett väl sammansvetsat gäng som gillar utmaningar och att ha roligt på jobbet. Vi är resultatorienterade och jobbar alltid med kundens bästa för ögonen.

Kontakten med kund sker mestadels över telefon men ibland gör vi även personliga besök. Du kommer ha nytta av ditt sätt att med lätthet och förtroende bygga kundrelationer i dina samtal.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Brandsäkra Norden AB

Placering

Danderyd

Kontaktperson

Brandsäkra Norden AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Säljare-160227 i din ansökan