Säljare inom större byggprojekt till Renta // Uppsala

Oddwork · Uppsala

·

Ansök senast 5 mars (7 dagar kvar)

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Som definierar. Hos oss är den individuella friheten central och omtanken lokal. Fundamental. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas under samma flagg. 40 depåer som tror på samma sak: vi bryr oss. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. (Vill) du med?

Som Säljare inom större byggprojekt

Vi ska ta över Uppsala! Efter att ha målat hela västkusten orange styr vi nu mot nordöst. Här kommer du bygga relationer - såväl nya som underhåll av befintliga. Som vår nya Säljare kommer du att axla större byggprojekt där du varje dag ser till så att uthyrningen går lika lätt och smidigt som en väloljad maskin. Du ser inte ordet Säljare enbart som din titel - det är helt enkelt vem du är. Med din fingertoppkänsla skapar du nya intressanta ingångar som ger dig ett gott rykte bland kunder inom byggbranschen. Kort och gott - du ser till så att våra kunder får en så bra upplevelse som möjligt genom både besök och samtal. Visst tror du på jaget för laget? Bra! Här kommer du nämligen agera parhäst med vår andra säljare Roger och vara med på en utvecklande resa tillsammans med oss.

Vi söker dig som...
...fortfarande håller hårt i gamla kontakter med mantrat att det kan vara bra att ha i framtiden. Du som för dig lika vant med snickarkopp och wienerbröd på byggarbetsplatsen, som på de större inköpskontoren. Personen som vänder på strandens alla stenar och aldrig säger nej - du hittar hellre ett alternativ. För du bryr dig; om kunden, kollegorna och om Renta. Du är noga med hur mycket plats du får ta och utnyttjar att du har två öron och en mun. Och snedsteg, det tycker du är bättre än inga framsteg alls. Vi är ett gäng som värnar om stor individuell frihet, det lokala engagemanget och styrkan i att vara förenade tillsammans. Packa med dig din vinnarskalle, glimt i ögat och talets förmåga så åker vi.

Våra tre önskemål till dig:
  • Du har sett flera större byggprojekt gå från A till Ö
  • Flera års erfarenhet inom försäljning
  • B-körkortet är självkörande
Varför Renta?
Vi hjälper inte bara våra kunder att bygga på sina drömmar, utan vi bygger även på vår dröm - att utmana en hel bransch och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om den lilla människan också. Vi har såklart som alla andra både grillkvällar, sommarfester och diverse förmåner, men det är inte därför man jobbar på just Renta. För oss handlar det om människorna. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Även om vi finns på 40 olika platser runt om i Sverige så är den lokala friheten för varje depå något vi värnar om. Om du är en som bryr sig och vill vara med att utveckla oss vidare - då är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa. För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut - igen.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Uppsala

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-03-22

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Oddwork Sweden AB

031892835