Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare inom Klimat - region Skaraborg

Ahlsell Sverige AB · Skövde · Ansök senast 21 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tekniska säljare i Skaraborg med placering i Skövde eller Lidköping! Ahlsell - Sveriges största teknikgrossist söker en säljare inom området Klimat - ventilation, plåt och teknisk isolering. Detta är en fantastisk chans att få representera ett företag med sunda värderingar och som ligger i framkant.

Om tjänsten
Tjänsten som innesäljare / projektkoordinator innebär att du har ett nära samarbete med utesäljare. Du är involverad i kundmöten och ni sätter gemensamma planer och mål för regionen. Med gemensamt kundansvar är du delaktig under hela säljprocessen och genom samtliga faser i kundens projekt. Du agerar spindeln i nätet och har daglig kontakt med både kunder, utesäljare och leverantörer. Detta innebär att du verkar för ett starkt samarbete internt och externt gentemot kund. Du kommer att vara en nyckelperson som ansvarar för en serviceupplevelse i världsklass!

Som teknisk innesäljare och projektsamordnare inom Ahlsells segment KLIMAT, utvecklar och arbetar du med kunder inom ventilation, plåt och teknisk isolering.

Som säljkoordinator och innesäljare håller du ihop affären i regionen, samt hanterar hela order- och offertflödet. Du är behjälplig för kunderna som kommer in i butiken och tar alla inkommande kundsamtal. Vidare ansvarar du för att erbjuda rätt lösningar och produkter, samt följer upp och återkopplar till kund vid minsta förändring i säljprocessen. För att uppnå gemensamt uppsatta resultat- och kvalitetsmål, krävs god vana av att jobba snabbt och effektivt med digitala system. Kundservice med både noggrannhet och effektivitet är avgörande och din ansvarskänsla för god kundupplevelse är 100%.

Du kommer ingå i ett team som består av dig plus utesäljare som arbetar med kunder i hela Skaraborg; Skövde, Falköping, Lidköping, Mariestad med omnejd och rapporterar till Martin Eliasson, regional Försäljningschef. Placering blir Ahlsells säljkontor i Skövde eller Lidköping.

Vi erbjuder dig
Våra värdeord är ÖPPENHET, ENKELHET och ANSVAR, vilka genomsyrar Ahlsells ledarskap och förhållningssätt, från koncernledning och genom hela verksamheten. Vi värnar om oss som team, vi bryr oss och utvecklas tillsammans. Som medarbetare och ledare, verkar vi alla för ”One Ahlsell”, genom att ge och få stöd internt. Ahlsells strävan är att ligga i framkant inom frågor som rör hållbarhet, miljö, inkludering och mångfald. Det ska vara trivsamt, roligt och samtidigt enkelt att vara både anställd och kund hos Ahlsell. Vårt mål är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen. Vidare erbjuder vi:
  • ett attraktivt anställningspaket
  • en gedigen introduktion
  • varierande och stimulerande arbetsuppgifter
  • en kompetenspräglad, öppen och förbättringsdriven arbetsmiljö
  • en nyckelroll i vår säljorganisation - en del av Sveriges största säljorganisation
OM DIG - ERFARENHETER & EGENSKAPER
Vi tror att du i dina tidigare roller har arbetat med en kombination av teknik, projektledning och kundkontakt, där ditt servicetänk, engagemang och strukturerade arbetssätt varit avgörande för din framgång. Av erfarenhet vet du att ordning och reda är oerhört viktigt för att vara framgångsrik i säljarbetet. Digitala arbetsverktyg behärskar du obehindrat och visst är CRM din bästa vän för att kunna vara sådär proffsig gentemot dina kunder och ditt team internt? Övriga kvalifikationer:
  • erfarenhet av arbete inom ventilation, plåt, teknisk isolering, HVAC, el, eller styr- och regler
  • gärna erfarenhet projektledning och säljadministration
  • ett öppet, initiativrikt, socialt och serviceinriktat förhållningssätt
  • en naturlig fallenhet för struktur, samtidigt som du gillar att ha flera bollar i luften
  • självständig, med förmåga och vilja att samarbeta - laget före jaget!
Kände du precis att den här rollen passar dig? Då ser vi fram emot din ansökan, bestående av CV samt personligt brev så snart som möjligt. Det går bra att söka tjänsten så länge annonsen är publicerad! Vi ser gärna att du tar dig tid att besvara frågorna i ansökningsformuläret.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Vi frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa via sms 0735-21 65 31 eller via mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Urval sker löpande och intervjuer sker under vecka 5-6. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via knappen Ansök här i annonsen. Varmt välkommen!

Om ahlsell
Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 32 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ahlsell har sedan starten vuxit enormt och är idag marknadsledande, med bibehållen entreprenörsanda, kund- och medarbetarnöjdhet. Hos Ahlsell blir du en del av Sveriges största säljorganisation och arbetar med ett brett utbud av såväl produkter som tjänster. Ahlsell bidrar till att utveckla både branschen och vårt samhälle, för en mer hållbar miljö, infrastruktur och ekonomi. Medarbetarengagemang är viktigt och genomsyrar allt; i dagliga rutiner och mer långsiktiga strategier, vilket leder till högt engagemang, samt stolthet över det vi gör och vårt företag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ahlsell Sverige AB

Placering

Skövde

Dela jobbannonsen

Anmäl annons