Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare inom dermatologi till Stockholm

Randstad · Stockholm · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vi på Randstad Life Sciences söker nu en säljare inom dermatologi till vårt konsultteam i Stockholm. I den här rollen kommer du att arbeta hos en av våra kunder som är en av de världsledande aktörerna inom hudvård. Som säljare inom dermatologi kommer du ansvara för att driva och utveckla försäljningen av välkända varumärken inom dermatologisk egenvård mot både apotek och sjukhus. Majoriteten av din tid kommer att vara ute hos dina kunder, men resterande del arbetar du hemifrån.

Som konsult hos Randstad Life Sciences är det vi som är din arbetsgivare, men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Vi erbjuder en trygg anställning med fast lön, kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension, försäkringar och företagshälsovård. Tillsammans med oss får du möjlighet att utvecklas och bredda din kompetens genom att vara ute på spännande uppdrag!

Ansvarsområden

  • Planera, boka, genomföra, samt följa upp fysiska och digitala besök på apotek och sjukhus. 
  • Arbeta med att informera och utbilda dina kunder, tex diskutera resultat från kliniska studier, informera om patientnytta och uppdatera om företagets produkter.
  • Delta vid mässor, samt anordna events/utbildningar.
  • Aktivt delta i interna möten och konferenser.

Arbetstider

Det här är ett spännande och utvecklande uppdrag i en dynamisk och internationell miljö. I rollen har du stor flexibilitet, med möjligheter att planera och lägga upp ditt eget arbete. Uppdraget beräknas pågå till våren 2022.

Kvalifikationer

För denna roll ser vi gärna att du har en akademisk examen inom life Sciences (gärna receptarie eller apotekare) eller är utbildad sjuksköterska, samt erfarenhet och ett stort intresse för försäljning. Är du en LIF-certifierad produktspecialist är det också av intresse. För att effektivt och smidigt kunna ta dig till dina kunder är körkort ett krav för tjänsten.

För att trivas i denna roll är du en självgående person som har förmågan att själv lägga upp och planera ditt arbete för att på bästa sätt uppnå effektivitet och resultat. Du brinner för försäljning och har ett stort engagemang för ditt arbete. Att arbeta i en roll med många kontaktytor är något som tilltalar dig och du är en relationsbyggare av rang. För dig är det en självklarhet att driva och ta fullt ansvar för dina egna affärer, men samtidigt ser du vikten av att dela med dig av erfarenheter och kunskaper till dina kollegor. Rollen passar dig som trivs med, och har erfarenhet av, att tala och presentera inför större grupper och det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande. 

Ansökan

Är du intresserad? Du söker tjänsten med CV och personligt brev via länken nedan senast 2021-01-31. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Isolde Andersson; isolde.andersson@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons