Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare inom bygg och anläggningsentreprenad till S:t Eriks i Uppsala

Säljare inom bygg och anläggningsentreprenad till S:t Eriks i Uppsala

S:t Eriks · Uppsala · Ansök senast 16 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

S:t Eriks söker en driven, självgående och förtroendeingivande säljare till Region Mälardalen. Du kommer att ingå i S:t Eriks professionella säljteam för B2B-sidan. I ditt uppdrag kommer du i huvudsak att bearbeta existerande kunder och föreskrivare, men även en del säljinsatser mot nya kunder kommer att ingå i ditt uppdrag.

Några av dina kommande arbetsuppgifter:
  • Ansvara för att ta fram och utveckla kundrelationer, försäljning och lönsamhet mot våra B2B-kunder, såväl befintliga som nya kunder
  • Ansvara för att hantera och följa upp avtal, större offerter och kundspecifika överenskommelser
  • Spendera din arbetstid till ca. hälften på fältet hos och med deras kunder och övrig tid på kontoret med administrativa delar rörande våra affärer.
  • Hantera/leda större projekt med längre säljcykel och mer utdragen leveransplan.
S:t Eriks är marknadsledande inom sitt segment och de erbjuder en varierande roll med eget ansvar i en flexibel organisation med korta beslutsvägar, där du får möjligheten att utvecklas tillsammans med trevliga och duktiga kollegor. Som nyanställd erbjuds du en grundlig introduktion med båda teoretiska och praktiska moment på kontoret och ute på fältet. Du kommer att besöka deras olika fabriker och samarbetspartners. S:t Eriks sitter i ljusa fina lokaler i Librobäck i Uppsala, där även en av de större fabrikerna ligger.

Din profil

Som person uppfattas du som jordnära med en stark personlig utstrålning. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och har ett genuint intresse för att utveckla relationer. Som person är du självgående och välstrukturerad och en utpräglad tävlingsmänniska - du brinner för affären. Din känsla för teamet är väl utvecklad och du gläds med dina egna såväl som teamets framgångar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Tjänsten utgår från deras kontor i Uppsala alternativt från hemmet i distriktet.

För att passa i rollen som säljare hos dem ser vi gärna att:
  • Du har tidigare jobbat med försäljning mot bygg- eller anläggningsbranschen
  • Har du tidigare jobbat med liknande produkter/lösningar som vi säljer så är detta meriterande
  • Du som ett komplement eller alternativ har erfarenhet från annan roll inom anläggningsbranschen
  • Du har mycket energi, ett stort engagemang och sinne för service och affärer samt tycker om att arbeta med problemlösning.
  • Du är duktig gällande olika IT-stöd och ser dessa som stor hjälp
  • Du har koll på siffror, är tekniskt intresserad och har vana av den administrativa delen i säljprocessen. Det innefattar till exempel offertarbete, avtalshantering och hantering av reklamationer.
  • Du är målmedveten, resultatinriktad och har en god planeringsförmåga
  • Du är duktig på att kommunicera och bygga nätverk både internt hos dina kollegor och bland kunder och samarbetspartners.
Är det dig vi söker? Ansök idag då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar S:t Eriks med 2Complete Group. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson på joel.claeson@2complete.se alternativt 070- 497 55 18.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv. Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister. 2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

S:t Eriks

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Joel Claeson

joel@2complete.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons