Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare inom återvinning till Veolia

Veolia · Sundsvall · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Veolia utvecklar sin säljorganisation för att skapa mervärde för Veolias kunder. Veolia har en tydlig säljstrategi för vad som skall uppnås 2023 där stort fokus ligger på helhetslösningar inom miljö och hållbarhet. Vill du bidra till att Veolia uppnår sina mål och samtidigt vara med och skapa ett mer hållbart samhälle? Sök rollen som säljare i Sundsvall

Veolia är ett globalt världsledande företag inom miljötjänster. Bolaget utformar, utvecklar och levererar lösningar inom energi, vatten, återvinning och underhåll som har en positiv inverkan på miljö, individen och samhället.

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du få att arbeta med försäljning av helhetslösningar inom all slags återvinning med stort fokus på bl.a. blandat brännbara restprodukter och färdigsorterat återvinningsbart material som t ex metaller, returpapper och plast. Du bidrar till att utveckla Veolias tjänsteutbud, och därmed påverkar du både resultat och miljön.

Rollen innebär att proaktivt bearbeta potentiella nya och befintliga kunder via personliga möten, telefon/mail och förfrågningar. Du kommer genomföra kundbesök med stort fokus på att lyssna in behov och föreslå återvinningslösningar anpassade för kunden, lämna offert och slutföra affären. Du arbetar främst mot lokala och regionala industrier, byggföretag och handel.

Du är stationerad på kontoret i Timrå och kommer få en vardag med ett team på 12 personer. Teamet har tillsammans över 50 år i branschen som kommer hjälpa dig att lyckas i rollen. Teamet präglas av gemenskap, förtroende och stor tillförsikt på framtida utveckling i hela norrland. Du kommer tillhöra det lokala företaget i den globala koncernen där det finns möjlighet till karriär och långsiktig utveckling

I rollen ingår:
  • Att utveckla relationen och samarbetet med befintlig kundstock
  • Att arbeta med nykundsbearbetning med fokus på små och medelstora kunder.
  • Du kommer att ha budget och resultatansvar
  • I huvudsak kommer du verka ute i marknaden, mindre administrativa delar ingår i arbetet.
Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige, Norden och globalt. Veolias kunder finns inom olika branscher inom energi, vatten och återvinning där hälsa och säkerhet är viktigt både för medarbetare samt kundernas alla verksamheter.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av försäljning och en vilja att arbeta med b2b
  • B-körkort är ett krav
  • God administrativ förmåga
  • Erfarenhet/intresse av återvinningsbranschen är meriterande
För att trivas i rollen tror vi att du är prestigelös och intresserad av att verkligen lära dig. Du driver ditt arbete självständigt och får energi av att möta människor och skapa långsiktiga relationer. Du är trygg i dig själv och skapar tillit och förtroende i dina möten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar: ansvar, sammanhållning, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande.

START: Januari 2021
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Linnea Lindberg, 0720 50 22 93

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Veolia group är världsledande inom optimerad resurshantering. Med c:a 180 000 anställda över hela världen arbetar samtliga med hållbar utveckling av samhällen och industrier. År 2019 behandlade och återvann Veolia 50 miljoner ton material.

Veolia Environnement (noterat på Paris Euronext: VIE) hade 2019 en konsoliderad intäkt på motsvarande c:a 300 miljarder kronor.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Veolia

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons