Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare, IKEA Linköping

IKEA Linköping · Linköping · Ansök senast 4 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hej!

Nu söker IKEA Linköping nya kollegor med start i början av 2023. Har du ett stort engagemang och en entusiastisk attityd för att ta hand om våra kunder på bästa sätt? Är du en lagspelare som motiveras av att arbeta i en miljö som präglas av ett högt tempo? Har du också ett heminredningsintresse och delar IKEAs värderingar? Då är detta chansen för dig!

Här jobbar majoriteten av oss med att möta våra kunder på flera olika sätt. Det betyder att du kan jobba på flera avdelningar på en och samma dag. Ex kan du börja din morgon med att köra truck för att senare under dagen sälja soffor.

På de flesta av våra enheter är vi indelade i flera olika områden där vi möter kund. Nedan kommer en kort beskrivning på de olika arbetsuppgifterna inom varje område. Du kommer vid ansökningstillfället att välja vilket område du skulle vara mest intresserad av. Så läs igenom och matcha in dig själv. Vart skulle du trivas?

En dag i ditt liv med oss

FOOD

Hur många köttbullar har du ätit på IKEA? Eller är det mjukglassen som är favoriten? På Food lägger vi upp och serverar mat på ett säkert sätt, hjälper våra gäster att ta betalt, håller alla våra ytor rena och inbjudande så att våra kunder kan ta en paus från både shoppingen och vardagen. Här trivs du som har passion för mat och gillar att arbeta i ett högt tempo. Kundmötena är korta men du gör dem personliga med ett leende eller kanske några varma ord!

LOGISTIK – Säljare på truck som också möter kund

Har du någonsin undrat hur en produkt hamnar på hyllan ute i butiken? På Logistik skapar vi ett smidigt varuflöde och påfyllnad så att produkterna kommer från lastbilarna och blir tillgängliga för kunderna på ett rent, snyggt och säkert sätt i butik. Beställer kunden en plockservice så är det vi som plockar och packar varorna. Vi börjar som tidigast 05:00 på morgonen och avslutar dagen senast 23:45. Som medarbetare på logistik har du även en del av dina timmar på en annan funktion. Då denna funktion innefattar en del tunga lyft och fysiskt arbete behöver du ha en god fysik och om du får arbetsuppgifter som kräver att du ska köra truck kommer vi självklart ge dig den utbildningen. Du som är noggrann och älskar att tempoväxla samt är nyfiken på godsflödet kommer trivas här!


CUSTOMER EXPERIENCE

Kallas på IKEA enklast för CX, och detta team är experter på kundupplevelser. Vi är medarbetare som brinner för människor och finns på flera platser i varuhuset. Har du blivit erbjuden en gul kasse vid entrén? Har dina barn besökt vårt lekland Småland som finns i våra stora varuhus? I kassan har du definitivt träffat någon från CX och när du ångrat något du köpt eller när det blivit lite tokigt, ja då tar vi hand om dig på bästa sätt. Här trivs du som är social, uppsökande och har glimten i ögat. Framförallt älskar du att hjälpa andra människor och du använder din trygghet och inlyssnande sida till att överträffa kundens förväntan!


SÄLJ

På sälj har vi en stor passion och kunskap kring IKEAs sortiment. Här drivs vi av det personliga mötet och att aktivt hitta den bästa lösningen för kundens liv hemma. Genom att vara nyfikna och lyhörda hjälper vi våra kunder med allt ifrån kreativa inredningslösningar till att beställa och betala sin order. Oavsett om vi ritar ett nytt kök eller om vi ska sälja en lampa är vi lika engagerade i mötet med kunden. På Sälj är det viktigt att kunna hantera flera olika uppgifter samtidigt när det är högt tryck samt ta egna initiativ vid lugnare perioder. Vi på Sälj ser till att våra avdelningar är i toppskick med hela, rena och prismärkta produkter!

CIRKULÄRBUTIKEN

I cirkulärbutiken jobbar vi tillsammans för att göra IKEA till ett mer klimatsmart företag och ge våra produkter ett längre liv. Vi hittar innovativa lösningar för att återskapa trasiga förpackningar och ger varuhusets skyltexemplar och skadade kundreturer en andra chans till försäljning i vår ständigt föränderliga Cirkulärbutik. Här trivs du som är kreativ, noggrann och tycker om att arbeta fysiskt i högt tempo. Du går igång på hållbarhet, försäljning, kostnadsmedvetenhet, produktkvalitet och möten med människor!

Sök nu!

Tjänsterna vi erbjuder är:

Vi erbjuder tillsvidareanställningar med start i början av 2023. Kontraktsmåtten ligger på mellan 8-30,75 tim/v

• På kontraktsmåttet 8 tim/v arbetar du vardagspass och helgpass. Detta är ett kontraktsmått för dig som studerar eller har en annan deltidssysselsättning.

• På kontraktsmåtten 30,75 tim/v är du schemalagd dag och kvällstid samt varannan helg Detta är ett kontraktsmått för dig som vill ha ditt arbete som din huvudsysselsättning.


Erbjudandet vi framför allt erbjuder är vår personalidé, vår vision och våra värderingar som bygger vårt starka varumärke. Hos IKEA fokuserar vi på samarbete, mångfald och inkludering för dynamiska team. På våra varuhus vill vi spegla omvärlden och få både kunder och medarbetare att känna sig hemma. Vill du jobba på ett företag med starka värderingar, som vill göra skillnad för miljön och ta större socialt ansvar? Då kommer du känna dig hemma hos oss!

Sök nu

Sök via vår hemsida; www.IKEA.se/jobb


Där bifogar du ditt CV. Vid ansökningstillfället kommer du att få svara på några frågor för att vi ska få lära känna dig bättre, funktion samt kontratsmått du är intresserad av. Då vårt urvalsarbete baseras till stor del på dina svar på dessa frågor uppmuntrar vi dig att ta dig tid att svara på dem.

Går din ansökan vidare kommer du få genomföra en videopresentation. Håll utkik i mailen efter din inbjudan (även skräpkorgen).

Efter videopresentationen gör vi ett urval kring vilka kandidater som går vidare till en personlig intervju. Vi kommer att hålla i intervjuerna löpande.


All kommunikation kring din ansökan i rekryteringsprocessen sker över mail. Håll utkik i din inkorg (även i skräpkorgen).

Har du frågor vänligen kontakta rekryteringsspecialist Jessica Martinsson, jessica.martinsson@ingka.ikea.com


Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är söndag den 4 december

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

IKEA Linköping

Placering

Linköping

Kontaktperson

IKEA Svenska Försäljnings AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons