Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare i Region Norr

AIR Liquide Gas AB · Luleå · Ansök senast 17 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ditt uppdrag och hur du kommer bidra

Som Säljare hos oss, kommer du ansvara för hela försäljningsprocessen av gaser från första kundkontakt till förhandling och undertecknat avtal till nya och befintliga kunder samt samarbeta med agenter och distributörer. Våra kunder finns inom tillverkande industri, svetsning, skärning, laserbearbetning, värmebehandling, additiv tillverkning, vattenrening, papper och massa samt många andra spännande områden. Med tanke på den stora bredden av kunder är det viktigt att du är flexibel i ditt förhållningssätt och kan kommunicera hur våra produkter och tjänster ger mervärde för varje enskild kund. Som säljare kan du verkligen göra skillnad hos oss, det är tack vare dig som vi fortsätter att växa!

Typiska arbetsuppgifter är kundbesök, kampanjhantering, introducering av Air Liquides produkter / tjänster samt att informera om digitala verktyg och gassäkerhet. Du har i denna roll möjlighet att upptäcka nya sätt som kunder kan använda våra produkter och tjänster samt få vara med och utveckla erbjudanden som bidrar till försäljningsutveckling och ökad kundnöjdhet. Som del av säljteamet kommer du att tillsammans med Air Liquides gasexperter och affärsutvecklare skapa innovativa och konkurrenskraftiga erbjudanden.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll är du lösningsorienterad och drivs av att uppnå mål som fastställts av dig själv och säljledningen. Du är också en engagerad åhörare och god förhandlare som inte ger upp utan att avsluta affären. Som säljare trivs du med att att vara ute i fält och att möta kunder ger dig energi. Du har troligtvis tidigare arbetat med CRM-system och har redan erfarenhet av B2B-försäljning.

Att arbeta självständigt och planera din egen arbetsdag kommer naturligt för dig, men du är också en teamplayer som gillar att lyfta dina innovativa idéer inom teamet för att få feedback och utveckla företagets erbjudande.

För att ta dig an denna roll, behöver du ha ett svenskt körkort, tala och förstå svenska samt ha en god engelsk förståelse både i tal och skrift. Vi förväntar oss inte att du har djup kunskap om gaser, du kommer att få ett grundligt introduktionsprogram som säkerställer att du får den nödvändiga kompetensen.

Övrig information
I denna roll tillhör du vårt säljteam i Region Norr och ditt ansvarsområde sträcker sig från Kiruna till norr om Umeå. Du kommer utgå hemifrån där det kommer vara fördelaktigt för dig om din placeringsort är mellan Skellefteå och Luleå, då du beräknas ha ca tre resdagar i veckan för att utveckla och underhålla dina affärsrelationer.

Om du har några frågor om rollen, var vänlig kontakta Sales Manager North Fredrik Forsgren, tel +46 76 136 52 31.

Redo för din nästa utmaning? Vänligen ansök via länken senast 9 december, urval och intervjuer sker löpande så tveka inte med att skicka in ansökan redan idag!

Denna rekrytering hanteras av vårt interna rekryteringsteam. Vi undanber därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. Tack!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AIR Liquide Gas AB

Placering

Luleå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons