Säljare i Malmö

Sector Alarm AB · Malmö

·

Ansök senast 15 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du redo för att kickstarta din karriär med oss?

Sector Alarm letar efter nya stjärnor som vill växa och komma framåt i karriären. Kanske har du nyligen gått ut skolan och letar efter ditt första riktiga jobb? Eller är du redo för att utvecklas och vill ta nästa steg? Testa livet som säljare hos oss och bli en del av vårt team i Malmö.

Rollen innebär i huvudsak försäljning men även service, rådgivning och möten med nya människor. Vi ser gärna att du som person sprider en härlig energi samt är social och utåtriktad. Vår säljchef är dagligen med på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling hos oss. Du kommer därför ha ett nära samarbete med både vår säljchef och vårt befintliga team.

Gillar du att sova ut på morgonen så kommer du att trivas bra med våra arbetstider! För att möta våra kunder på bästa sätt så jobbar vi från 14:00 - till ca 22:00 och är lediga på fredagar och lördagar.

Vi söker dig som brinner för försäljning och som drivs av att utmana dig själv. Som person sprider du härlig energi samt är social och utåtriktad. Vi ställer inga krav på att du ska ha jobbat med försäljning tidigare, utan vi ser till din personlighet och inställning. I kombination med din rätta inställning och vår upplärning samt utbildning kommer du att utvecklas och få erfarenhet för livet!

Förutom att du behöver vara flexibel med arbetstiderna kräver vi att du klarar av det svenska språket i både tal och skrift, då tjänsten innefattar kontinuerlig kundkontakt. Eftersom vi arbetar med säkerhet är det likaså viktigt för oss att du är prickfri i polisens belastningsregister.

Ansökan

Vad roligt att du vill söka tjänsten som säljare!

Hos oss ansöker du enkelt utan att behöva bifoga CV eller personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan till oss redan idag.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Daniel Sumberaz på 073-375 71 63 (daniel.sumberaz@sectoralarm.se)

Sista ansökningsdagen är 15e oktober

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sector Alarm AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Daniel Sumberaz

073-375 71 63