Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare Halmstad

Sector Alarm AB · Halmstad · Ansök senast 9 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en stjärna på att snacka? Drivs du av att jobba mot mål och älskar att träffa nya människor? Då kanske det är just dig som vi letar efter!

Sector Alarm tillhandahåller en mycket efterfrågad produkt och tjänst, nämligen larm mot inbrott och brand. Sector Alarm i Halmstad håller nu på att starta upp ett helt nytt säljteam och vi söker nu dig som vill jobba som utesäljare på heltid och som vill utvecklas inom försäljning och kundbemötande.

Arbetet innebär att du tillsammans med dina kollegor är ute på fält och söker upp nya kunder för att boka och genomföra kundmöten. Där kommer du tillsammans med kunden gå igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen, för att uppnå en så bra match som möjligt.

Rollen innebär framför allt försäljning men även service, rådgivning och möten med nya människor. Vår säljchef Delwar är dagligen med ute på fält och på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling hos oss. Du kommer därför ha ett nära samarbete med både Delwar och ditt team.

Vi ställer inga krav på att du ska ha jobbat med försäljning tidigare, utan vi ser till din personlighet och inställning. I kombination med din rätta inställning och vår upplärning samt utbildning kommer du att utvecklas och få erfarenhet för livet!

Kvalifikationer
  • Du är flytande i svenska
  • Du kan arbeta söndagar till torsdagar
  • Du kan arbeta från klockan 13-23
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister
Ansökan
Urval och intervjuer sker löpandes så skicka in din ansökan till oss redan idag. Jag ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sector Alarm AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Sofia Fardmark

031-809530

Dela jobbannonsen

Anmäl annons