Säljare Gävle

SECTOR ALARM AB · Gävle

·

Ansök senast 13 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en vinnarskalle som älskar att stå i centrum? Brinner du för utveckling och karriärmöjligheter? Eller är du helt enkelt bara ute efter en ny utmaning? Välkommen att skicka in din ansökan till oss!

Vi söker nu dig som vill ställas inför en utmaning där du får lära dig och utvecklas inom försäljning och kundbemötande. Självklart erbjuds du även utbildning och upplärning, vi satsar på dig och din utvecklingspotential.

Dina arbetsuppgifter

Din roll som säljande säkerhetskonsult hos oss innebär att du tillsammans med ditt team tar kontakten med nya kunder runt omkring Gävle. Det innebär att du kommer ansvara för att boka och genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen. Du är med och bidrar till att familjer får ett tryggare och säkrare hem!

Gillar du att sova ut på morgonen kommer du att trivas bra med våra arbetstider! För att möta våra kunder på bästa sätt jobbar du eftermiddag kväll.

Personliga egenskaper

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Detta tillsammans med coachningen du får dagligen av din närmsta chef är de viktigaste förutsättningarna för att lyckas som säljare på Sector Alarm. För att passa in i vårt team väntas du vara en pålitlig lagspelare. Vi vill gärna ge dig möjligheten att arbeta under frihet med stort eget ansvar. Är detta något du har erfarenhet av sedan tidigare ser vi givetvis det som meriterande.

Kvalifikationer

- Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift

- Tjänsten förutsätter att du är prickfri i polisens belastningsregister

Vad kan Sector Alarm erbjuda dig?

Hos oss på Sector Alarm finns stora utvecklings- och karriärmöjligheter. I anställningen ingår att du får gå vår utbildning, Sector Way Academy, som är en 5-stegs utbildning inom försäljning och kundrelationer. Dessutom kommer du tillsammans din chef och kollegor gemensamt arbeta för att du ska utvecklas och växa in i din roll som säkerhetskonsult.

Ansökan

Hos oss ansöker du utan att behöva bifoga CV, lämna bara dina kontaktuppgifter. Så kontaktar vi dig och får veta mer om vem du är på ett personligt plan.

Har du frågor eller funderingar? Lär mer på vår hemsida (www.sectoralarm.se).

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SECTOR ALARM AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

Sector Alarm AB