Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare företagsjuridiska tjänster. -Malta

Göteborg · Göteborg · Ansök senast 9 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om dig

Vi söker en ny kollega som vill arbeta mot Svenska och Norska marknaden med kunder som vill starta företag eller registrera sitt varumärke. Du kommer bearbeta varma kundförfrågningar via telefon och mail som främsta verktyg. Du arbetar i våra automatiska kommunikationssystem och kommer vara en del av ett högpresterande team där vi delar sorg och glädje tillsammans under arbetstid. Detta är ett perfekt steg för dig som vill ta nästa steg i din karriär samtidigt komma ner under ordnade former till solen på Malta.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en fast anställning som inleds med en provanställningsperiod på 6 månader. Då tjänsten utgår ifrån Malta och du behöver befinna dig på plats under kontorstid är det nödvändigt att du flyttar till Malta i samband med att du börjar hos oss. Företaget erbjuder ett flyttpaket där vi ordnar med lägenhet och flygbiljetter för dig, så det är inget du själv behöver tänka på. Företaget lägger stor vikt vid utveckling av försäljningsprocesser kopplat till dina egna målsättningar och dig som person.

Villkor

Heltid, fast månadslön plus provision (de bästa säljarna ligger på ca 20.000 euro per månad ner till ca. 8000 euro per månad. De som kommer in i starten brukar ligga mellan 3.500-5.000 euro per månad).

Företagsaktiviteter + säljrelaterade tävlingar.

40 timmar per vecka, 5 dagar per vecka, måndag till fredag.

Kort om arbetsgivaren

Genom att vara överlägset en av de största leverantörerna av företagsregistreringar i Skandinavien och med kontor runt om i världen som hjälper kunder på 5 olika kontinenter, har vi övertaget över våra konkurrenter när det kommer till att leverera en service till våra kunder av högsta kvalitet. Vi har interna jurister som har stor erfarenhet av AB, SUF och har advokater som har tjänstgjort som rådgivare till det norska finansdepartementet. För att möta kraven i den snabba affärsmiljö som vi nu lever i har företaget utvecklat en programvara som gör det möjligt för företag att etablera sig snabbare för att spara kunden tid och pengar, vilket gör företagsregistreringsprocessen enkel.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar om tjänsten. Varmt välkommen

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Göteborg

Placering

Göteborg

Kontaktperson

EL-ENERGI SVERIGE AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons