Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare för Giving People - hjälp barn i fattigdom och utanförskap!

Säljare för Giving People - hjälp barn i fattigdom och utanförskap!

Svensk Medlemstjänst AB · Örebro · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Letar du efter ett unikt och lite annorlunda försäljningsjobb? Med 30 års erfarenhet har Koncepta två fokus: att erbjuda Örebros vassaste säljkår, samt att för våra medarbetare ha en arbetsmiljö i toppklass.


"Unikt hur?", tänker du då. Som säljare hos Koncepta jobbar du inte med sedvanlig produkt- eller tjänsteförsäljning, utan utbildas i att ta försäljningen ett steg längre. Vi säljer in ett mål, en dröm, en vision – en vision om ett bättre samhälle genom våra organisationers verksamhet, vilket ger ett helt annat djup och en mening med vår försäljning.


Förutom att du får utvecklas som säljare och ta försäljning ett steg längre, genom rätt utbildning och kontinuerlig coachning, så får du hos oss jobba i en medarbetarfokuserad arbetsmiljö. Alla våra säljare jobbar utifrån egna kontorsrum i en stor fastighet med jättefin arbetsmiljö, men det är även ett stort fokus på den sociala arbetsmiljön. Mycket gemenskap, öppenhet, acceptans för olikheter, och nära till skratt – kolla bara in videon om hur vi har det på jobbet. Och naturligtvis, man kan inte bygga den bästa säljkåren utan bra förmåner. Hög grundlön är en självklarhet, men även attraktiva provisionsmodeller tillsammans med ett belöningssystem där man kan påverka sina arbetstider. Sammanfattar vi allt detta, får vi Konceptas tre ledord: trivsel, glädje och kompetens.


Det vi letar efter just nu, är att komplettera vår säljkår med ytterligare några säljkonsulter. Vi söker dig som har en vilja och ett driv i både att lyckas och i att nå mål, men även i att skapa förändring i samhället genom att jobba för en av våra organisationer. Jobbet kräver en hög kommunikationsförmåga, vilket gör att mycket god svenska i både tal och skrift är ett krav, men även ett mod och en vilja att utmanas i sitt jobb. Meriterande ses arbetserfarenhet från försäljning och/ eller telefonförsäljning.


Som säljkonsult på vårt säljteam för Giving People kontaktar du företag via telefon för att värva medlemmar till Giving People, som i och med sitt medlemskap är med och finansierar organisationens verksamhet. Giving People är en hjälporganisation vars vision är att inget barn i Sverige skall leva i utanförskap eller fattigdom. Organisationen kan fånga upp de familjer som behöver kortsiktig hjälp för att klara sig ur en svår situation, och arbetar med akut hjälp av mat och andra viktiga förnödenheter. Vill du veta mer om organisationen kan du läsa mer på hemsidan www.givingpeople.se


Tjänsten är en heltidstjänst med arbetstider måndag till fredag klockan 08.00-16.30, och är en tillsvidareanställning som påbörjas med en 6-månaders visstidsanställning. Vi har kollektivavtal med Unionen.


Video om arbetsplatsen: https://www.youtube.com/watch?v=87skRYCwdw0


Rekrytering, intervjuer och tillsättning av tjänster sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svensk Medlemstjänst AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Svensk Medlemstjänst AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons