Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare, deltid

Staring Eskilstuna AB · Eskilstuna · Ansök senast 5 juni

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM VERKSAMHETEN

Staring är en leverantör av förbrukningsmaterial, inventarier och verktyg inom industri-, bygg och hantverks branschen. Vi levererar till företag likväl som till privatkunder. Företaget är etablerat i Eskilstuna, Svista området, där vår butik ligger och har varit verksam sedan 2018.

ARBETSUPPGIFTER

Du träffar nya och befintliga kunder, säljer in Starings produkter, följer upp och använder dig av merförsäljning. Du är aktiv i dina affärer; har koll på lagersaldo, skriver offerter och hjälper kunden på allra bästa sätt. I arbetsuppgifterna ingår även kundmottagning, ta emot order samt övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter för butik.

OM TJÄNSTEN

Våra öppettider är vardagar 07:00-18:00 samt lördag 10.00-15.00. Arbetsuppgifterna är omväxlande. Butiken är placerad i Eskilstuna och huvudsakligen kommer du arbeta med kundmottagning utifrån filialen men även viss nykundsbearbetning kan komma att bli aktuell. Detta är ett jobb i ett företag med mycket energi och glädje. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter och en arbetsplats bland duktiga och trevliga kollegor, en marknadsmässig lön, kompetensutveckling och framför allt, att vara en del i ett starkt team mot en ständig utveckling.

OM DIG

Du älskar att sälja! Du som söker har arbetat med försäljning tidigare. Du har ett stort säljdriv och har lätt att få kontakt med kunden och driva affären framåt. Du tycker om att jobba mot mål och att ständigt bli bättre på det du gör. Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot nya likväl som återkommande kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga för att alltid se till kundens bästa och att den lämnar butiken med ett gott intryck. Ditt främsta mål är att skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder och tillsammans med dem utveckla och driva försäljningen framåt.

Eftersom tjänsten är en extra tjänst så ser vi gärna att du som söker är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

KVALIFIKATIONER

· Tidigare erfarenhet från butiksarbete

· Flytande svenska och engelska, såväl i tal som skrift

· God datavana


För att passa i rollen tror vi att du är en person med ett starkt driv, ett lösningsorienterat sinne samt besitter en proaktivitet i ditt dagliga arbete. Rollen sätter krav på ditt intresse och din kunskap inom byggnadsmaterial samt resultatinriktad försäljning.


Vidare trivs du i ett företag som ser till mycket självständigt ansvar, flexibilitet och strategiskt tänkande. Har du tidigare kunskap inom bygghandel anses det vara meriterande.

ANSÖKAN

Vi ser fram emot din arbetsansökan märkt ”Säljare, deltid” som skickas till jobbansokan@fl-bygg.com

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta oss på ovanstående mail

Intervjuer kommer att ske löpande och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Staring Eskilstuna AB

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Staring Eskilstuna AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons