Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare /Butikssäljare av braskaminer i fackhandel

Säljare /Butikssäljare av braskaminer i fackhandel

Bastuspecialisten · Stockholm · Ansök senast 13 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bastuspecialisten söker engagerad kaminsäljare till butiken i Bromma.

I tjänsten som säljare av braskaminer ingår butiksförsäljning till privatpersoner och företag, ofta i form av upprättande av offerter med kompletta helhetslösningar men också försäljning av enklare tillbehör. Du hjälper kunderna att hitta rätt lösning med bra funktioner och en snygg design. Arbetsuppgifterna är mycket varierande med allt från butiksförsäljning, göra ritningar, offerering, upprätta bygganmälan, kontakt med våra underentreprenörer, aftersales mm samt övriga vanliga förekommande arbetsuppgifter i butik.

Din profil
Egenskaper vi söker är service- och lösningsorienterad, initiativrik, flexibel och resultatinriktad. Du är representativ och kan enkelt föra en dialog med kunden på svenska i skrift och tal. Som säljare hos oss trivs du med att ge service, periodvis arbeta i högt tempo och med att ta stort personligt ansvar.

Du har en seriös inställning till ditt arbete och du får gärna ha lite tävlingsinstinkt. Att se och möta kunden är för oss högsta prioritet, därför ser vi gärna att du motiveras av att ge kunden en bra köpupplevelse. För att passa in hos oss är du social, framåt och har en god samarbetsförmåga.

Vi tror att Du har minst 2års säljerfarenhet från fackhandel. Vi tror att du har en teknisk förståelse och ett praktiskt tänkande. Vi lär dig gärna branschen, produkterna och kunnandet om du bidrar med säljkunskaper och en positiv attityd. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet och din säljförmåga. Goda datakunskaper då flera olika dataprogram används dagligen samt förmåga att lära nytt erfordras.

Vi har högt till tak där förslag och idéer mottages tacksamt och beslutsvägen är kort. Kort sagt är vi ett glatt gäng som trivs ihop både på och utanför jobbet.

Ansökan
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid 40 timmar/vecka med fast månadslön. I schemat ingår arbete på lördagar. Tillträde efter överenskommelse. Provanställning tillämpas. Vi erbjuder våra anställda subventionerat rikskort och gymkort.
Ev frågor kring tjänsten ställs till Eva Norlander på 08-445 14 11 eller eva@bastuspecialisten.se

Din ansökan ska innehålla CV samt en kort beskrivning av dig själv. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-12-13.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bastuspecialisten

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Eva Norlander

gilbert.hatem@schibsted.com08-445 14 11

Dela jobbannonsen

Anmäl annons