Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare B2B

ICG Sverige AB · Nacka · Ansök senast 1 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Som säljare på I Clean Green ansvarar du för hela säljprocessen från prospektering till avtalsskrivning. Vi erbjuder kvalitativa lösningar för fastighetskunder inom Facility Management där lokalvård, förbrukningsmaterial, entrémattor, kontorsmaterial, fruktkorgar, kaffemaskiner mm. innefattas. Till din hjälp har du CRM-system, telefon, dator samt ett härligt team vid din sida.


Arbetsuppgifter

  • Prospektering av nya möjliga kunder
  • Kontakt, boka in samt genomföra nykundsmöten
  • Presentera vårt företag och göra en behovsanalys
  • Skapa och presentera offert för enskilda tjänster alternativt helhetslösning inom vårt segment
  • Förhandling
  • Avtalsskrivning


Vem är du?

Vi söker inte dig som är mellan 20-30 år med lika lång erfarenhet utan vi söker dig som brinner för försäljning, är driven och målinriktad. För att klara av rollen som säljare på I Clean Green behöver du ha en naturlig fallenhet för att etablera förtroende med såväl våra kunder som kollegor. Du måste med dina sociala färdigheter kunna bygga relationer med människor på olika nivåer samt hantera svenska och engelska i både tal och skrift.


Företaget

ICG Sverige AB grundades 2010 och har snabbt blivit ett av Sveriges snabbast växande företag och idag sysselsätter vi cirka 90 personer. Vi är stolta över att ha fått utmärkelser som ett av Sveriges 580 superföretag och Di Gasellföretag. Med våra nöjda och positiva medarbetare sätter vi kundens behov i fokus, skräddarsyr lösningar och bidrar till upplevelsen hos våra kunder! Vi jobbar idag med bl.a. kontorsstädning, fastighetsstädning och övriga FM-tjänster i Sverige, Norge och Danmark.


Vi jobbar hårt för att alltid ligga i framkant vad gäller förmånliga anställningsvillkor för vår personal och kvalitetssäkring av vår serviceleverans. Vår erfarenhet säger att när vår personal är nöjd är också våra kunder det!


I Clean Green utvecklas hela tiden och i och med vår fantastiska tillväxtresa de senaste åren söker vi nu efter en eller två nya säljare som kan hjälpa oss att fortsätta växa.


Vi sitter i fina lokaler i Danviks Center i Nacka i ett öppet kontorslandskap ett stenkast från

Slussen och vattnet.


Lön

Fast lön + provision enl. överenskommelse.


Ansökan

Skicka ditt CV och personliga brev till sales@icleangreen.se. Märk ditt mail med "Säljare". Till samma mailadress får du gärna ställa frågor om tjänsten.




Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ICG Sverige AB

Placering

Nacka

Kontaktperson

ICG Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons