Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare B2B till Svenska Geotech

StudentConsulting · Uddevalla · Ansök senast 4 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en resultatorienterad person med högt driv? Sporras du av utmaningar och att utvecklas tillsammans med dina kollegor? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Svenska Geotech är en leverantör av hållbara miljöprodukter och tjänster för mark-, bygg- och anläggning vars personalstyrka består av experter med lång erfarenhet inom branschen. Företaget startade 2006 och ingår i Indutradekoncernen. Indutrade är en internationell industrikoncern och en långsiktig ägare som låter sina företag vara självstyrande. Koncernen utvecklar och förvärvar bolag som kännetecknas av högt teknikkunnande och förmågan att bygga långvariga, nära relationer med kunder och leverantörer. Svenska Geotech har huvudkontor i Uddevalla men verkar i hela Sverige samt i Norge.

Som Säljare kommer du ha en viktig roll i Svenska Geotechs fortsatta utveckling och tillväxt! Du kommer arbeta utifrån en lösningsorienterad försäljning där du ansvarar över hela säljcykeln, där mervärdesförsäljning ligger i fokus. Du kommer att bygga upp en egen kundstock från grunden genom prospektering, kontakt med kunder samt boka in och självständigt utföra möten. Vidare driver du in dina affärer genom att lämna offerter och genomföra förhandlingar. En stor del kommer även handla om att följa upp och närvara vid uppstartsprocessen tillsammans med kunden, där du agerar som rådgivande. Då Svenska Geotechs kunder befinner sig över hela landet innebär tjänsten många resor med tjänstebil.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå utav:

* Nykundsbearbetning (prospektering, boka och genomföra möten)
* Konsultbearbetning
* Upprätta offerter och genomföra förhandlingar
* Boka in arbetsberedning och utbilda kunder i produkterna
* Budgetansvar
* Kontinuerlig kontakt med kunder och kollegor

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Svenska Geotech. Tjänsten är på heltid och planerar att starta i augusti eller enligt överrenskommelse. Anställningen inleds med en gedigen introduktion och utbildningar för att du ska få alla förutsättningar för att lyckas i din roll. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

Detta söker vi:

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas och lyckas i din roll på Svenska Geotech! För att lyckas i rollen ser vi att du besitter en hög social kompetens och trivs i en roll med många kontaktytor. Du är flexibel och har lätt till att anpassa ditt förhållningssätt och kommunikation till olika målgrupper. Du är resultatorienterad och mån om att ditt arbete håller hög kvalitet, även vid stressiga situationer. Vidare är du orädd för att ta egna initiativ och anta nya utmaningar, det är i stället något du motiveras av i ditt dagliga arbete. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt till att samarbeta med andra.

Vidare ser vi att du:

* Har B-körkort
* Talar och skriver flytande på svenska och engelska
* Har erfarenhet av kundkontakt

Meriterande är:

* Erfarenhet av försäljning

Passar ovanstående på dig? Sök redan nu då urval och intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Säljare, Företagssäljare, B2B, Försäljare, Sälj

Sökord: Säljare, Företagssäljare, B2B, Försäljare, Sälj

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Uddevalla

Dela jobbannonsen

Anmäl annons