Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare B2B - Region Mitt

Contenta AB · Jönköping · Ansök senast 18 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM DIG

Vi söker dig med vilja att få jobba som företagssäljare i en positiv och strukturerad miljö där du får möta människor och göra affärer. Du tilltalas av att sälja etablerade produkter med korta beslutsprocesser och en hög återköpsfrekvens. Du vill ha ett jobb där det finns möjlighet att växa och trivas under lång tid.

Erfarenhet av företagsförsäljning är meriterande men inget formellt krav. Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Du som söker har däremot en stark vilja att lära och kan fokusera för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att prata med människor du inte känner och förstår att ett nytt jobb kräver ett stort engagemang.

OM TJÄNSTEN

Du utgår från hemmet och ansvarar för region Mitt som omfattar drygt 30 kommuner i en radie runt Jönköping. Du sköter själv processen från kontakt till avslut med stor frihet inom tydliga ramar. Till din hjälp har du modern teknik och ett mycket starkt stöd.

Anställningen inleds med ett individuellt anpassat utbildningsprogram. Innan du anställs eller några beslut tas erbjuds du möjlighet att under en arbetsdag följa med en av våra utesäljare för att se vad arbetet innebär.

Med vårt lönesystem kombineras det bästa av två världar; Du får sälja etablerade produkter som varje dag används och förbrukas på arbetsplatser runt om i Sverige med en resultatbaserad lön utan tak i kombination med en garantilön.

Vi erbjuder möjlighet till tjänstebil.

OM FÖRETAGET

Contenta Safety har som ett eget affärsområde sedan 2003 marknadsfört industriförnödenheter. Vårt sortiment som ständigt utvecklas innefattar allt från verktyg till första hjälpen. Detta i kombination med ett kunskapsorienterat engagemang har gjort oss till en uppskattad leverantör. Våra kunder är slutförbrukare och återfinns inom de flesta branscher.

Samtliga produkter presenteras enhetligt och konsekvent både digitalt och i vår produktpärm. Hela kedjan från presentation till faktura kännetecknas av professionell struktur.

ÖVRIGT

På www.contenta.nu/jobbasomutesaljare kan du läsa mer om vad vi erbjuder, vår rekryteringsprocess och hur vi tar säljyrket framåt. En intresseanmälan till tjänsten gör du genom genom att klicka på "Ansök här/Ansök via arbetsgivarens webbplats". Urval sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas i förtid.

Vi undanbeder oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Contenta AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Contenta Consulting i Kalmar AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons