Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare B2B (jobba hemifrån)

Contenta AB · Borgholm · Ansök senast 25 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM DIG

Vi söker dig med vilja att få jobba som företagssäljare i en positiv och strukturerad miljö där du får prata med människor och göra affärer. Du tilltalas av att sälja etablerade produkter till både nya och befintliga kunder med korta beslutsprocesser och en hög återköpsfrekvens. Du vill ha ett jobb där det finns möjlighet att växa och trivas under lång tid.

Erfarenhet av försäljning via telefon är meriterande men inget formellt krav. Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Du som söker har däremot en stark vilja att lära och kan fokusera för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att prata med människor du inte känner och förstår att ett nytt jobb kräver ett stort engagemang.


OM TJÄNSTEN

Din arbetsplats är vid vårt kontor i centrala Västervik eller hemmet (läs mer längre ned). Du ansvarar för en specificerad region och sköter själv processen från kontakt till avslut med stor frihet inom tydliga ramar. Till din hjälp har du vårt interaktiva presentationssystem och självklart ett starkt stöd. Anställningen inleds med ett individuellt anpassat utbildningsprogram.

Med vårt lönesystem kombineras det bästa av två världar; Du får sälja etablerade produkter som varje dag används och förbrukas på arbetsplaster runt om i Sverige med en resultatbaserad lön utan tak i kombination med en garantilön.

Arbetsdagen följer en blockstruktur där du på fredagen alltid slutar vid lunch. Fullt utbyggd kommer avdelningen sysselsätta 4 personer.

Innan du anställs eller några beslut tas erbjuds du möjlighet att under en arbetsdag praktisera på kontoret för att se vad arbetet innebär.


ARBETA HEMIFRÅN

För dig som inte är bosatt i Västervik finns istället möjlighet att helt och hållet arbeta hemifrån. En förutsättning är att du har den personlighet ett sådant arbetssätt kräver och tillgång till ett "kontorsrum" där tröskeln är skillnaden mellan arbete och fritid.


OM FÖRETAGET

Contenta Safety har som ett eget affärsområde sedan 2003 marknadsfört industriförnödenheter. Vårt sortiment som ständigt utvecklas innefattar allt från verktyg till första hjälpen. Detta i kombination med ett kunskapsorienterat engagemang har gjort oss till en uppskattad leverantör. Våra kunder är slutförbrukare och återfinns inom de flesta branscher.


ÖVRIGT

På www.contenta.nu/jobbasominnesaljare kan du läsa mer om vad vi erbjuder, vår rekryteringsprocess och hur vi tar säljyrket framåt. En intresseanmälan till tjänsten gör du genom genom att klicka på "Ansök här/Ansök via arbetsgivarens webbplats". Urval sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas i förtid.

Vi undanbeder oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Contenta AB

Placering

Borgholm

Kontaktperson

Contenta Consulting i Kalmar AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons