Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare av framtidens energi Edsbyn

Säljare av framtidens energi Edsbyn

Energihem · · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

“Vad är det bästa med att jobba på Energihem?” frågade vi en av våra medarbetare.

"Att vara säljare på Energihem är precis som det låter, man får energi! Man hjälper människor att göra sitt livs investering" blev svaret.

Vi på Energihem söker nu vår nästa stjärnsäljare! Är du målmedveten, ambitiös och älskar att skapa nya kontakter? Är miljöfrågan något som ligger dig varmt om hjärtat? Är försäljning dessutom ditt kall här i livet - eller är du genuint nyfiken på att testa? Härligt, då är det dig vi vill ha! Hos oss får du gå Sveriges bästa säljskola följt av omfattande vidareutbildningar, och när du blivit varm i kläderna finns även möjlighet att klättra på karriärstegen. Kanske blir du vår nästa Teamchef eller Säljcoach? Vi vill ge varje medarbetare optimala förutsättningar för att lyckas - påbörja din resa hos oss redan idag!

Energihem levererar hållbara helhetslösningar inom energibesparing till privatkund i form av produkter såsom solel och energibesparande fönster. I rollen som utesäljare åker du runt i din tilldelade Energihem-tjänstebil och träffar våra kunder hemma hos dem, direkt på plats. Detta innebär att du kan erbjuda kunden allra högsta servicegrad - och när säljet väl sitter är det inte sällan det handlar om sexsiffriga belopp!#jobbjustnu

Vi på Energihem söker dig som…

  • Har viljan och drivet som krävs för att bli en riktigt bra säljare.


Ja, det är egentligen vårt huvudsakliga krav. Har du jobbat med försäljning (helst direktförsäljning) är det givetvis meriterande men vi vet att detta absolut inte är ett måste för att lyckas i rollen. Är du social, har några års arbetslivserfarenhet från valfri bransch och är van att hantera människor i ett professionellt sammanhang är vi intresserade av att höra mer om dig!

Utöver detta är B-körkort samt förmågan att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift det enda du behöver för att vara vår nya potentiella stjärnsäljare. Våra kunder finns över hela landet och du utgår hemifrån, så din geografiska placering är även den sekundär.

Så hur ansöker jag?

Du ansöker genom att gå via länken till vår karriärsida, välj sedan platsannonsen som är märkt med den region du är intresserad av att jobba i.

Vi älskar direktkontakt så har du frågor: tveka inte att slå oss en signal. Du når Tommy Lyrehag, rekryterare på 0187001740.



Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.

Välkommen till Energihem du också!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Energihem

Kontaktperson

Energihem i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons