Säljande transportledare

GDL AB - Kalmar · Oskarshamn

·

Ansök senast 8 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

GDL arbetar efter devisen – Trygg hela vägen. Verksamheten består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster. GDL är etablerat på 22 orter i Sverige och omsätter ca 3,6 miljarder SEK. Huvudkontoret finns i Helsingborg. Våra värdeord Professionell, Engagerad, Pålitlig samt Värdeskapande ska genomsyra hela vår verksamhet. Läs gärna mer om oss på www.gdl.se.

Som säljande transportledare inom Affärsområdet Bygg-, Anläggning och Miljö kommer din roll att vara viktig för att vi ska växa inom vår verksamhet. Den består i huvudsak av Entreprenadmaskiner, Milj- och Renhållning och Transport Ballast. Du kommer att arbeta med marknadsbearbetning, försäljning och projektledning med såväl gamla som nya kunder. I rollen är du självgående, har förmåga att bygga och vårda goda relationer och hitta lösningar som skapar mervärden för kunden. Vi ser gärna att du bor i Oskarshamn och har ett brett nätverk. Du kommer också att få hjälpa till som transportledare. I den rollen kommer du att ha mycket kontakt med chaufförer, kunder och uppdragsgivare.

Dina arbetsuppgifter som transportledare är bl a:

• Transportplanering
• Ordermottagning
• Schemaläggning och kontroll av arbetstider
• Övriga förekommande administrativa uppgifter.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som chaufför eller transportledare inom åkeri och vill nu hitta nya utmaningar och utvecklas i ett snabbt växande företag. Du är engagerad, självgående, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har vana av att arbeta i olika typer av IT-system och har lätt för att ta till dig nya tekniska lösningar.
Du har lägst en gymnasieexamen.
B-körkort
Talar och skriver flytande svenska

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en person som är ordningsam och noggrann i sitt arbetssätt. Du har en positiv attityd och stor social kompetens med förmåga att etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Placeringsort: Oskarshamn

Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansöka redan idag! Lägg in din ansökan på OneParterGroup.se senast den 8 november 2020. För ytterligare frågor om tjänsten kontakta Emmie Svensson, 072 516 49 00, eller emmie.svensson@onepartnergroup.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GDL AB - Kalmar

Placering

Oskarshamn

Kontaktperson

OnePartnerGroup Kalmar AB