Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teamledare

Onelund & Co AB · Täby · Ansök senast 23 mars (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om företaget

Onelund & Co är ett callcenterföretag med verksamhet i Täby. Bolaget grundades 1995 och vi är idag ca 110 medarbetare. Våra uppdragsgivare är några av marknadens ledande aktörer och tillsammans bearbetar vi marknaden med försäljning, svarservice, kundundersökningar och besöksbokning.

Vi sitter i fräscha lokaler i Täby och har närliggande kollektivtrafikmedel såsom Roslagsbanan och bussar. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning, fina referenser och imponerande resultat. Du är trygg i dig själv, har en hög grad av personlig mognad och kommunicerar obehindrat.

Karriär är viktigt för dig och du motiveras av att du genom din prestation har möjlighet att påverka din lön och möjligheter till utökat ansvar. Du är lojal, engagerad och ger alltid 110%.

Onelund & Co söker nu en säljande teamledare som ska leda och engagera sitt team. Dina arbetsuppgifter består av att sälja, coacha, inspirera och utveckla säljare i teamet, samt visa vägen genom att leverera resultat utöver det vanliga i ditt eget sälj.

I rollen som säljande teamledare ansvarar du för projektets resultat samt nå upp till dina egna resultat inom försäljning. Du rapporterar till ansvarig dagligen.

Passar detta in på dig är du varmt välkommen att höra av dig till oss.


Onelund & Co AB

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Onelund & Co AB

Placering

Täby

Kontaktperson

Onelund & Co AB

Dela jobbannonsen