Säljande projektledare inom Säkerhet, Siemens Skellefteå

Siemens

·

Ansök senast 29 mars (26 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Säljande projektledare inom Säkerhet, Siemens Skellefteå

Hej!
Visste du att en genomsnittlig svensk spenderar 90% av sin tid inomhus - på arbetet, i skolan, bilen, hemmet? Är det då inte viktigt att rummet du sitter i har behaglig temperatur? Att du ska känna dig trygg och att endast behöriga ska komma in? Att brandlarmet fungerar om olyckan skulle vara framme? Men också att den byggnaden du befinner dig gör så lite avtryck på miljön som möjligt. Detta är något vårt team jobbar dagligen med, att göra fastigheter och vår jord mer hållbar genom Siemens innovativa systemlösningar och tjänster.

Vi söker nu med nyfikenhet och spänning efter en projektledare som vill bli det av vårt team i Skellefteå och göra skillnad på riktigt!

Utmaningen
Vi erbjuder dig att jobba med en av de mest intressanta industrisatsningarna som nu pågår i Sverige. I rollen som projektledare kommer du att tillsammans med dina projektteam driva projekten genom samtliga faser, från uppstart till överlämning av färdigt projekt till vår kund. I din roll har du det fulla ekonomiska ansvaret för att driva projekten mot uppsatta resultatmål och att företräda Siemens intressen gentemot kunder och underleverantörer. Du ansvarar för samordning, resursplanering och styrning av samtliga aktiviteter i projektet så att de utförs på bästa sätt inom fastställd kontrakts-, kostnads- och tidsram. I rollen ingår även merförsäljning och som projektledare hos oss levererar du initiativ, idéer och nya tekniska lösningar till kunden.

Du ska i tillägg till ovan känna dig trygg med att presentera och marknadsföra våra system och tjänster inom främst Säkerhet men eftersom vi jobbar med en gemensam IOT plattform där andra fastighetssystem ingår så är det också ett naturligt område att promotera.

Vem är du?
Som person är du strukturerad och trivs med att hantera många olika parallella uppgifter och projekt i olika faser. Din samarbetsförmåga är god, du är bra på att skapa relationer och trivs med att sälja in lösningar till kunder.

Du gillar kombinationen av teknik och kundinteraktioner. Du får gärna ha en bakgrund inom teleteknik/el med några års erfarenhet av att jobba i liknande roll. Goda IT/datakunskaper, kunskaper i konfigurering och/eller erfarenhet från arbete med nätverk är önskvärt. Har du kompetens inom säkerhet (inbrott, passer, CCTV, m.m.) välkomnas det också.

Körkort behövs i tjänsten likaså att du kan kommunicera på både svenska och engelska samt innehar svenskt medborgarskap. Då vi arbetar inom säkerhetsbranschen begär vi utdrag från Rikspolisstyrelsens misstanke- och belastningsregister.

Hela teamet ser fram emot att få börja jobba med dig så snart som möjligt, så ansök eller ring om du har några frågor så kan vi prata vidare.

/Varma hälsningar
Joakim med team

Följ med på vår fortsatta resa in i framtiden. #wecreateenvironmentsthatcare

Om Siemens Smart Infrastructure
Siemens är en global leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Vi erbjuder integrerade, digitala och effektiva systemlösningar och tjänster inom fastighetsautomation, brand, säkerhet, energihantering, samt styr- och reglerprodukter för värme, ventilation och kyla. Se mer på www.siemens.se.

Tveka inte - ansök idag via Siemens/jobb. För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Joakim Morén +46 708719455, joakim.moren@siemens.com eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Lisa Lundeberg på +46 (0) 70-728 13 72, lisa.lundeberg@siemens.com.

För kontakt med facklig representant maila Facket.se@siemens.com
I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Siemens