Säljande kundtjänstmedarbetare sökes till Erik Olsson i Malmö

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB · Malmö

·

Ansök senast 17 nov. (28 dagar kvar)

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB grundades 1997 med en idé om att utmana branschens konventioner. Att tänka nytt istället för att göra som man alltid gjort. Att jobba metodiskt och proaktivt istället för att annonsera och vänta. Ambitionen var att erbjuda en modern mäklartjänst som minimerar det oroliga pirret i magen för alla inblandade och maximerar möjligheterna till en bra affär.
Det här gör vi idag i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Lund, Skanör, Kristianstad, Varberg, Karlstad, Åhus och Örebro. Varje år förmedlar våra cirka 200 medarbetare tusentals lägenheter, bostadsrätter, hus, radhus, villor, tomter och nyproducerade bostäder.

Tjänstebeskrivning
Tjänsten som säljande kundtjänstmedarbetare går ut på att boka kvalitativa möten till våra mäklare samt ge service till våra kunder. Personer du kontaktar kan till exempel ha varit på visning hos någon av våra mäklare eller bo i en förening där vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling är verksamma. Du jobbar även med Bostadstorget som är en söktjänst för alla de som letar ny bostad.

Kvalifikationer
Som person är du relationsskapande, gillar utmaningar och brinner för att göra bra affärer. Du trivs med kundkontakt och att ha uppsatta mål att jobba mot. För att lyckas som säljande kundtjänstmedarbetare hos oss behöver du vara resultatorienterad, ha ett stort eget driv och trivas med eget ansvar.

Krav
  • Gymnasieutbildning.
  • Minst ett års försäljningserfarenhet, starkt meriterande om du sålt över telefon.
Arbetsplatsen
Vi jobbar i Erik Olsson Fastighetsförmedlings lokaler i centrala delarna av Malmö. Du kommer att ingå i vårt kundtjänstteam där vi idag är 10 anställda. En positiv stämning och laganda präglar teamet. Vi arbetar ständigt för att våra medarbetare ska trivas och ha förutsättningar för att lyckas!

Arbetstid: mån – fre
Lön: fast + provision
Omfattning: 25-30 timmar i veckan
Visstidsanställning 12 månader med möjlighet till förlängning

Tillträde per omgående

För mer information eller frågor kring tjänsten kontakta:

Philip Borgström på philip.borgstrom@erikolsson.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB

Placering

Malmö